Актуално В програмата

Голямата кауза на „All Inclusive“ се решава във финала на сезона

Добави коментар

Щурата лятна ваканция на семействата Чобанови и Сиромашки, изпълнена с много перипетии и забавление, е към своя край.

Щурата лятна ваканция на семействата Чобанови и Сиромашки, изпълнена с много перипетии и забавление, е към своя край. На финала на сезона предстои и кулминация за голямата кауза на „All Inclusveׅ“, свързана с опазването на българската природа. Какво ще се случи в последния епизод на сериала, превърнал се в една от най-любимите телевизионни продукции на зрителите тази пролет, ще стане ясно в петък (8 май) от 20:00 ч. по NOVA.

 

Добави описание


Още в началото на телевизионната поредица през екоактивистите се разгърна важната сюжетна линия за спасяването от застрояване на един от малкото девствени плажове на родното Черноморие. Младежите, начело с Мартин (Алекс Иванов), не се отказаха да преследват целта си и се изправиха пред редица изпитания по пътя към справедливостта. Дори и градското момиче Надя (Йоанна Начева) остави на заден план модерния си начин на живот, откривайки смисъл в борбата за обществено значима кауза.

 

Добави описание


Постепенно към общите усилия за опазване на плажа се включиха и двете семейства Чобанови (Ненчо Балабанов, Елена Атанасова) и Сиромашки (Любен Кънев, София Маринкова). На финала на сезона именно спасяването на Залива на костенурките ще обедини всички поколения. Заедно те ще се съюзят срещу големия си враг Такис (Красимир Добрев), който, въпреки протестите, започва бетонирането на плажа. В трагикомичния сблъсък в Залива се появява и нова фигура, която изцяло ще промени хода на събитията. В ролята влиза актьорът Симеон Лютаков. Какъв ще бъде неговият образ? Ще спрат ли семействата застрояването и какъв е начинът да успее една благородна кауза у нас?

 

Добави описание


Много въпроси ще намерят своя отговор във финалния епизод на комедийния сериал „All Inclusive“ на 8 май от 20:00 ч. по NOVA, когато зрителите ще станат свидетели на напрегнатото, но изключително забавно състезание за хотел на годината. Каква е съдбата на любовта между Надя и Мартин, и как тъщата Евдокия (Нели Монеджикова) ще изненада всички в края на тази незабравима морска ваканция?

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: All Inclusive

Неочаквана изненада за приятелите от „All Inclusive” на финала на сезона

Ще се разделят ли Надя и Боян в “All Inclusive“?

Чефо с трогателен рожден ден в “All Inclusive“

​Ураган от емоции очаква героите в “All Inclusive“

Коварна атака срещу връзката на Надя и Боян в “All Inclusive“