Актуално В програмата

Големият победител от „Игри на волята: България“ ще стане ясен утре

Добави коментар

Утре вечер от 20:00 часа зрителите на NOVA ще разберат кой ще стане големият победител в трети сезон на „Игри на волята: България“.

В специален финален епизод, в полуфинална битка ще се изправят Паулина, Неделчо, Андрей, Симеон и Стратимир, а най-силните трима от тях ще продължат към финалната игра. Най-добрият сред тях си тръгне от Арената последен с голямата награда от 100 000 лева.

Вече е ясен и последният полуфиналист в третия сезон на „Игри на волята: България“. В оспорвана и равностойна дълга битка, Стратимир успя да надделее над една от най-силните дами и най-запомнящите се играчи в риалити формата – Елизабет.

„Игри на волята: България“ беше най-невероятното приключение и най-смелото нещо, което съм предприемала. Искам да вдъхновявам малките дечица, да разговарям с тях как се тренира, как се печели и как се губи. Важно е да знаят, че дори и да губиш, всъщност печелиш нещо различно“, сподели Елизабет, след като напусна Арената на почетното шесто място в третия сезон на най-екстремното риалити.

Ден преди големия финал, зрителите на NOVA станаха свидетели на силните емоции на участниците. Със сълзи на очите Неделчо, Паулина, Андрей, Симеон и Стратимир изгледаха видеата, изпратени от техните близки. Никой от тях не успя да скрие вълнението си, което посланията предизвикаха в ключовия момент от състезанието. Всички те споделиха, че подкрепата на близките им в решаващия етап на играта е много важна и им е вдъхнала още повече сили.

Ценни съвети и насоки за предстоящите битки воините получиха лично от победителя от предходния сезон на предаването – Милен, който изненада петимата най-добри в последната им среща край огъня.

Големият финал на „Игри на волята: България“ предстои утре (3-и декември) от 20:00 ч. по NOVA, когато ще стане ясен победителят в третия сезон на най-екстремното риалити. Кои участници ще отпаднат на полуфиналната битка и кои трима ще стигнат до самия край? – не пропускайте да разберете утре вечер.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята , Игри на волята: България

Започват снимките на четвъртия сезон на „Игри на волята: България“

Андрей е големият победител в третия сезон на „Игри на волята: България“

Паулина отстрани Борис в тежка елиминационна битка

Рабухчиев е първият отпаднал финалист в „Игри на волята: България“

Паулина спечели имунитет в първата индивидуална битка в Игри на волята