Актуално В програмата

Големият финал на осмия сезон на “Гласът на България” е тази неделя

Добави коментар

Предстои дългоочакваният и супер бляскав финал на осмия сезон на „Гласът на България“ – тази неделя, 12 декември, точно в 20:00 часа по bTV.

Шестимата финалисти, които ще се състезават в него, са: Петя Панева и Георги Костадинов - мощните оръжия на Галена, нежната Лидия Ганева с треньор DARA и целият супер отбор на Иван Лечев – талантливите Рая Димитрова, Иван Евгениев Иванов и Борис Христов.

Най-опитният треньор - Мастър Лечев, отново има големи шансове победителят в сезона и този път да е от неговия отбор. Той разполага с цели трима финалисти, за разлика от Любо Киров, който изненадващо остана без представител на финала, въпреки силното представяне на отбора му.

Много изненади, емоции, визуални ефекти, хореография и едни от най-великите български и световни хитове – ще превърнат последния епизод на шоуто в грандиозно музикално събитие. В него ще звучат емблематични песни на Васил Найденов, Георги Христов, Паша Христова, Графа, Лени Кравиц, Елтън Джон, Джордж Майкъл, Оливия Родриго, Марая Кери и едни от най-хубавите български фолклорни песни.

Финалът ще протече в три вълнуващи етапа на живо, а още в първия, шестимата участници ще пеят в дует с голяма българска звезда. В дуетите ще се включат бляскавите Мария Илиева, Виктория Георгиева, Деси Добрева, Графа, Миро и Атанас Пенев от Б.Т.Р., които ще подкрепят финалистите в най-важния за тях момент.

Във втория етап ще продължат 4-мата финалисти, събрали най-много от гласовете на зрителите. В него най-добрите им изпълнения за сезона ще звучат с нов, завладяващ аранжимент.

В последния, финален етап емоциите и очакването ще са наистина огромни, а на сцената ще останат само двама участници, които ще пеят за последен път във финален двубой.

Най-важна роля по време на целия финал обаче, ще имат зрителите, които ще могат да подкрепят своя фаворит в sms гласуване. Във всеки от трите етапа, от един български номер ще може да се гласува с до 40 sms-а, които ще са с натрупване за всеки следващ етап. В тази вълнуваща вечер, именно зрителите ще определят големия победител на сезона, който ще спечели наградата от 50 000 лв. и титлата „Гласът на България“.

Най-запалените фенове на предаването, ще имат възможност и този път да проследят развръзката онлайн - в 360-градусовия стрийм на glasat.btv.bg.

Не пропускайте финала на сезон осем на „Гласът на България“ - тази неделя от 20 часа по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"