Архив Big Brother

Годежен пръстен и предложение за брак в Big Brother Family

Добави коментар

Big Brother предостави на Давид годежен пръстен с диамант, за да оправи отношенията с жена си! Какъв е отговорът на Елеонора?


Big Brother предостави на Давид годежен пръстен с диамант, за да оправи отношенията с жена си! Какъв е отговорът на Елеонора?

първите номинации в Big Brother Family


Номинации...
След две седмици на война и мир в къщата дойде време за номинации. По време на живото предаване в понеделник вечер се проведоха първите номинации в Big Brother Family.

Най-много точки събра семейство Цветанови. Ботевградчанинът, дразнител номер едно в къщата, Цветелин е виновник за негативния вот. Той провали две мисии и остави съквартирантите си без пари за храна, за което получи 11 точки. Отвратителното отношение към бившата му жена Ива и общото им дете Мишел беше другата причина за номинирането му. Съпругата на Цветелин, Ванеса получи само 1 точка. Тя се присъедини към останалите преди седмица и беше номинирана, защото все още им е непозната и не се включва в живота в къщата.
 
Боряна има ненормалното си самочувствиеСемейство Милеви са следващите номинирани за изгонване. В очите на съквартирантите си Боряна има ненормалното си самочувствие и маниер да се бърка навсякъде, да изказва мнение и съвети. Боян е смятан за груб и избухлив. Нервните му изблици, скорострелни ругатни и бърз говор му спечелиха прозвището „пелтек”. Семействата в къщата са възмутени от отношението му към децата. Милеви спечелиха общо 5 точки за изгонване.

С равен брой точки бяха семействата Трифонови и Чипеви.
Образцовата домакиня Корнелия и съпругът ѝ Христо бяха номинирани като фаворити и потенциални конкуренти от семейство Милеви. Цветанови номинираха ятаците си Павлин и Сашка Чипеви, заради провалената им тайна мисия.

Павлин и Сашка Чипеви


ЦветановиПо-късно две от семействата бяха спасени от елиминации чрез позитивен зрителски вот. Зрителите на Нова телевизия спасиха семейство Цветанови – фитилът, който пали всичко и силните играчи Трифонови.

Двете фамилии не са застрашени от изгонване, но няма да го разберат преди четвъртък.
Как ще се отразят номинациите на семействата в къщата?

Ще променят ли номинираните съквартиранти нещо в поведението си, за да спечелят симпатиите на зрителите? Предстои да разберем...

Ива, Светлин и Николай напуснаха къщата...
Ива и Светлин напуснаха къщата на Big Brother Family. Да живееш с бившия си се оказа мисия невъзможна. Освен тях, с прегръдки от съквартирантите, беше изпратен и обожателя на красивата Елеонора – Николай. Той дойде от Дания, за да търси чувства, равносметка и любов, но не ги получи. Николай се оттегли от къщата, за да даде още време на любимата си да размисли за техните отношения.

красивата Елеонора – Николай


Надеждата наистина умира последна! Николай смята, че Елеонора изпитва чувства към него, който умишлено не показва и се надява след излизането й, далеч от камерите, отношенията им да са различни.


ЕлеонораПрез последните дни двама мъже се бореха за любовта на раздвоената красавица. Елеонора влезе в изповедалнята, за да даде категоричен отговор. Решението си тя сподели само с Big Brother. Или поне така си мислеше! Всъщност искрената ѝ изповед видяха и чуха всички съквартиранти в къщата.

Оказа се, че нито един от двамата не е достоен за сърцето на принцесата. Единственото, което тя изпитва към съпруга си Давид е отвращение и съжаление. А чувствата на Елеонора към Николай са чисто приятелски и се изразяват в уважение. Само това не е достатъчно за Елеонора, за да е сигурна и спокойна за себе си и бъдещето на дъщеричката си.
Как ще продължи сагата Качанови? Има ли трети мъж в живота на Елеонора? Дали това не е причината за решението й, която премълчава?

Давид наколене

Годежен пръстен за Елеонора...
Давид си обясни драмата между него и съпругата му с чисто материални причини. Според него жена му иска годежен пръстен и това ще наклони везната на нейното решение в друга посока.


 Годежен пръстен за Елеонора...

Едно предложение, придружено с много сълзи, молби, обещания и отговора на Елеонора

За да му помогне да оправи отношенията със съпругата си, Big Brother предостави на Давид фамозен годежен пръстен от бяло злато с диамант. Едно предложение, придружено с много сълзи, молби, обещания и отговора на Елеонора гледайте довечера в дейли епизода на Big Brother Family! Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала