Предавания Шоу

Глупостите на Пен и Телър

2 коментара

Шоуто "Глупостите на Пен и Телър", предизвикало фурор, навсякъде, където е излъчвано - Австралия, Аржентина, Канада, Норвегия, Швеция, Обединеното кралство, Исландия... Шоуто е номинирано многократно в 5 категории за призовете на "Еми" и е спечелило наградата на Американската писателска гилдия.
Оригинално заглавие: Penn&Teller bullshit!

Дата на излъчване: 10-ти и 11-ти октомври, събота и неделя, 16:30 часа

Глупостите на Пен и Телър


Сигурни ли сте, че реномиран колеж е мястото, където искате да изпратите своя наследник? Вярвате, че когато традиционната медицина не помага на помощ идва някаква висша сила? Склонни сте да примете, че политиците що годе се справят с борбата с наркотиците? Убедени сте, че няма връзка между използването на мобилни телефони и мозъчния тумор? Не се съмнявате, че минералната вода, която ви поднасят в реномиран ресторант, наистина е минерална, а не от чешмата?

Може и да се разделите с доста от своите категорични твърдения, ако гледате шоуто " Глупостите на Пен и Телър", предизвикало фурор, навсякъде, където е излъчвано - Австралия, Аржентина, Канада, Норвегия, Швеция, Обединеното кралство, Исландия...

Глупостите на Пен и Телър


Саркастичен остър език (понякога нецензурен), железни контрааргументи, абсолютно нестандартна гледна точка и забележително чувство за хумор са запазената марка на забавния тандем.  Сериозни теми, разисквани чрез смях, карат зрителя да се замисли за нещата от битието. В това число, секса, семейните ценности, задгробния живот, Иисус, рециклирането...

Седмият сезон на "Глупостите на Пен и Телър" започна на 25 юни 2009 г.

Основната цел на шоуто е да наложи критично мислене у зрителя, за да не възприема той всеки детайл от заливащия го информационен поток за "чиста монета". Независимо дали става дума за политически, религиозни, социални, медицински или кулинарни заблуди, властващи в обществото. Авторите настояват, че истината за всяко нещо е някъде там, по средата. Дори когато става дума за убийството на Дж.Ф. Кенеди.

Шоуто е номинирано многократно в 5 категории за призовете на "Еми" и е спечелило наградата на Американската писателска гилдия.   
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Глупостите на Пен и Телър

"Глупостите на Пен и Телър" - събота и неделя по bTV COMEDY