Актуално В програмата

Гладиаторско зрелище в Къртицата 2

Добави коментар

Борислав се завръща като коментатор в студиото

В събота вечер, наживо от Арената, предстои най-мащабната битка в Къртицата 2 досега. Гладиаторският сблъсък ще предложи зрелище и върховно изпитание на силите, за което не всички са подготвени. Водни препятствия и огнени тунели ще преодоляват супергероите, за да постигнат крайната си цел и удържат победа над Къртицата.

След вчерашното неуспешно предизвикателство „Водни трафиканти”, сметката на Къртицата пое курс нагоре с над 8000 лв. Ивайла Бакалова не устоя на огромното Изкушение да види тайната среща на саботьора с главния редактор Ники Николов, а това струваше на Групата още 2500 лв.

Тази вечер в живото предаване, Бориса Тютюнджиева отново ще се бори за оставане в играта, след като снощи зрителския вот я посочи за Къртица. Кого ще номинира Групата и с какви мотиви ще направят своя избор участниците, предстои да видите от 19.30 ч. по TV7 в събота.

Днес ромската фамилия Валя и Моро ще напусне Базата, а изгоненият миналата събота Борислав, ще се завърне в студиото като коментатор.
След тоталният емоционален срив на Марина Мицич, последван от героичната ѝ победа в Предверието, първосигналните ѝ реакции няма да утихнат.

В събота ще стане ясно, кое накара Мицич да избухне към Виктория и колко обиди може да изрече в минута.

След като супергероите определиха своята „Златна тройка” победители, днес те ще разсъждават и за слабите играчи в отбора. Искрени или прикрити, тактика или постановка, кои са истинските им лица и кой ще е следващия напуснал Къртицата 2 завинаги – развръзката предстои събота вечер.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2