Актуално В програмата

​Героят на Рушен Видинлиев разбира резултата от ДНК теста в „Мен не ме мислете“

Добави коментар

Баща ли е Мартин на сина на Калина – Милен? Не пропускайте да разберете в тазседмичните епизоди на „Мен не ме мислете“ по bTV!


Житейски изпитания, неочаквани изненади и нелепи недоразумения очакват героите в новите епизоди на „Мен не ме мислете“ този четвъртък и петък (24 и 25 ноември) от 20:00 ч. в ефира на bTV.

Мартин (Рушен Видинлиев) отваря резултата от ДНК теста за бащинство и разбира дали е баща на малкия Милен (Йоан Торосян). Реакцията му предизвиква тъга от страна на Яна (Весела Бабинова), особено когато любимият ѝ казва, че спешно трябва да отиде при Калина (Радина Кърджилова).

Мартин съобщава резултата от теста и на баща си Александър (Веселин Мезеклиев) и го моли да се види с Лора (Ирина Митева). Той ѝ носи цветя и се извинява, че не са обсъдили сътрудничеството на канторите с нея.

Текст от potv.bg

Христо (Иван Юруков) и Радо (Николай Димитров) установяват, че Ваня (София Бобчева) тормози Ясен (Ненчо Костов) с кошмарна диета. Тя, от своя страна, им препоръчва книгата на Силви Дон и дори им чете цитати от нея. В това време на Ясен му става лошо и припада. Христо и Радо го отнасят при Ирена (Гергана Кадиева), за да се нахрани като хората.

Д-р Янушев (Стоян Пепеланов) отива в кантората, за да търси Александър, но с него разговаря Мартин. Янушев му споделя, че обмисля да подаде молба за развод, тъй като жена му е алкохоличка, а и има проблеми с Григор (Мартин Методиев). Малко по-късно Александър се връща на работното си място и искрено благодари на сина си, че е поел случая. Как ще се справи Мартин с предстоящия съдебен казус, зрителите ще разберат този четвъртък и петък от 20:00 ч. по bTV.

Текст от potv.bg

Силвия (Елена Замяркова) се прибира от САЩ, но става недоразумение с шофьорката на таксито ѝ, която разчита името ѝ като Силви Дон и смята, че именно тя е автор на прословутата книга. Междувременно Лора се съгласява с Мартин да влязат в съдружие с кантората на Виктор (Владимир Люцканов) и Александър, но поставя ясно условие, за да може това да се случи.

Не пропускайте новите епизоди на българския сериал „Мен не ме мислете“ – този четвъртък и петък от 20:00 ч. по bTV!

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мен не ме мислете

Трагичен звън на сватбени камбани в последния епизод на „Мен не ме мислете“

Предсватбенa треска в новия епизод на „Мен не ме мислете“

Трудни решения очакват героите в „Мен не ме мислете“

Истината излиза наяве в „Мен не ме мислете“

Безопасността на малката Мария е поставена под въпрос в „Мен не ме мислете“