Актуално В програмата

Героят на Рушен Видинлиев е арестуван – тази седмица в „Мен не ме мислете“

Добави коментар

Словесни и физически сблъсъци очакват зрителите в тазседмичните епизоди на българския сериал „Мен не ме мислете“ по bTV

В новите епизоди на „Мен не ме мислете“ този четвъртък и петък от 20:00 ч. по bTV настъпват драстични промени. Яна (Весела Бабинова) и Мартин (Рушен Видинлиев) се преместват в дома на Ева (Любомира Башева), а Джон (Алек Алексиев) и Христо (Иван Юруков) заживяват в апартамента на Яна с Дора (Мина Каукова) и гледат децата. Оказва се обаче, че по-скоро децата гледат бащите си, отколкото обратното.

Яна продължава да се притеснява да не би Любо (Георги Кацарски) да е мошеник, а Мартин я убеждава да не споделя с Дора, за да не я разстрои. Загрижената сестра започва да издирва информация за Любо, но не открива редактор с такова име.

Текст от potv.bg

Междувременно Христо подготвя Джон за среща със Зара (Рада Кайрякова). В резултат от напътствията на Христо Джон се докарва досущ като актьор от филми за възрастни. Англичанинът, от своя страна, разбира, че Зара е фатална жена и предишните ѝ мъже са загинали при странни обстоятелства. Дали обаче това ще го спре да задълбочат отношенията си?

Текст от potv.bg

Яна се среща с Любо под фалшива самоличност, разказва му измислен юридически казус и очаква неговата реакция. Дали той ще успее да ѝ даде компетентен съвет и какво ще предприеме, след като разобличи сестрата на Дора – зрителите ще разберат тази и утре вечер от 20:00 ч. само по bTV.

Вследствие на физически сблъсък с Мартин, Любо е приет в реанимация в безсъзнание, а годеникът на Яна е арестуван. Яна засича Лора пред болницата ѝ и показва снимка на Любо. Оказва се, че Лора познава този човек, но под друго име. Кой всъщност е загадъчният Любо – не пропускайте да разберете тази седмица в „Мен не ме мислете“ по bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мен не ме мислете

Деси Стоянова влиза в финалните за сезона епизоди на „Мен не ме мислете“

​Героят на Рушен Видинлиев разбира резултата от ДНК теста в „Мен не ме мислете“

Михаела Филева и Део със специално участие в „Мен не ме мислете“

​Мартин и Милен си правят ДНК тест в „Мен не ме мислете“

Мартин се запознава с предполагаемия си син – тази седмица в „Мен не ме мислете“