Актуално В програмата

Героят на Алек Алексиев среща дъщеря си за първи път в „Мен не ме мислете“

Добави коментар

Първа среща между баща и дъщеря ще обърка чувствата на главните герои в сериала „Мен не ме мислете“.

Яна (Весела Бабинова) прави всичко възможно, за да подготви двете си деца Елена (Йоанна Торосян) и Мария (Димана Хаджитодорова) за появата на Джон (Алек Алексиев). Усилията й обаче не дават очаквания резултат, защото когато той пристига, за да се запознае с Елена, по-малкото момиченце Мария се държи лошо с него.

Междувременно Яна и Джон провеждат среща заедно със своите адвокати Мартин Касимов (Руши Видинлиев) и Маги Габровска (Снежана Макавеева) и постигат споразумение англичанинът да има право да вижда дъщеря си, което разгневява втория мъж на Яна Христо (Иван Юруков). Той е твърдо решен да осуети евентуални планове на Джон да вземе Елена с него в Лондон. Срещата между двамата бащи започва враждебно, но неочаквано работно предложение, което Джон му отправя, привлича интереса му и тонът му омеква.

Текст от potv.bg

Адвокат Габровска бавно, но упорито осъществява плана си да оплете в мрежите си колегата Мартин Касимов. За да постигне целта си обаче й е нужно да извади Яна от картинката. Един уж небрежен разговор между двете дами в кантора „Захариев и Захариев“ оставя чистачката със сериозното съмнение, че за Касимов тя не е жена, на която той би обърнал внимание и й помага само от съжаление. Тези размисли моментално се отразяват на поведението й спрямо младия адвокат. Как ще реагира Касимов на явната дистанцираност, която Яна проявява спрямо него, гледайте в новите епизоди на „Мен не ме мислете“, четвъртък петък, от 20:00 часа, по bTV.

Ася Захариева (Дария Симеонова) също ще обърка бившия си любим. Мартин изненадващо разбира, че тя вече има сериозни отношения с бармана Антон (Кирил Недков). Адвокатът не приема с охота новината, но дали това ще бъде причината той да сложи край на едно дългогодишно мъжко приятелство?

Текст от potv.bg

Виктор Захариев (Влади Люцканов) само за ден преживява драматични емоции. Неразположение на половинката му Богдана (Александра Димитрова) и спешното посещение на лекар заради бременността й, предизвикват тревогата му. Този момент обаче го подтиква да вземе сериозно решение – да предложи брак на любимата си. Как ще приеме новината Ася, гледайте в новите епизоди на сериала „Мен не ме мислете“.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мен не ме мислете

Трагичен звън на сватбени камбани в последния епизод на „Мен не ме мислете“

Предсватбенa треска в новия епизод на „Мен не ме мислете“

Трудни решения очакват героите в „Мен не ме мислете“

Истината излиза наяве в „Мен не ме мислете“

Безопасността на малката Мария е поставена под въпрос в „Мен не ме мислете“