Актуално В програмата

Героинята на Весела Бабинова научава болезнени истини в „Мен не ме мислете“

Добави коментар

Сложни междуличностни отношения, болезнени откровения, тежки ултиматуми и подозрение в изневяра очакват зрителите на bTV в новите епизоди на българския сериал „Мен не ме мислете“ този четвъртък и петък от 20:00 ч.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Всички са в трескава подготовка за завръщането на Яна (Весела Бабинова) в София – Мартин (Рушен Видинлиев) и малката Мария подреждат апартамента, а по заръка на Ирина Христо (Иван Юруков) отива да си купи нови дрехи. Неочаквано бившият на Яна среща стария си приятел Педро (Митко Павлов), който е впечатлен от новия му вид. В същото време Дора (Мина Каукова) прави планове да остане в апартамента, но Мартин я съветва да си намери работа, защото ще ѝ иска наем.

Петър (Ованес Торосян) заявява на Ева (Любомира Башева), че категорично не иска да се развеждат, и я заплашва, че ако се разделят, ще ѝ вземе детето. Ирена (Гергана Кадиева) пък се опитва да убеди Христо да остави Яна на мира и му дава билети за театър, за да излезе с Поли (Каталин Старейшинска). Как ще реагира тя, щом види „лъснатия“ му нов вид – отговорът в тазседмичните епизоди на „Мен не ме мислете“ в четвъртък и петък от 20:00 ч. по bTV.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Завръщането на Яна е възпрепятствано от катастрофа. Ситуацията става още по-сложна, тъй като в София я очакват две неочаквани разкрития – за приятеля на Дора и за родителите на Мартин. Как ще реагира Яна, когато разбере, че сестра ѝ излиза с по-възрастен мъж и че Мартин е осиновен?

Мартин разбира, че Петър е заплашил Ева да ѝ вземе детето, ако не тръгне с него за Лондон, и отива да я успокои. Яна ги вижда в наглед интимен момент и започва да го подозира в изневяра. Как ще се възползва Христо от цялата тази ситуация – отговорът в „Мен не ме мислете“ тази и утре вечер от 20:00 ч. само по bTV!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мен не ме мислете

Трагичен звън на сватбени камбани в последния епизод на „Мен не ме мислете“

Предсватбенa треска в новия епизод на „Мен не ме мислете“

Трудни решения очакват героите в „Мен не ме мислете“

Истината излиза наяве в „Мен не ме мислете“

Безопасността на малката Мария е поставена под въпрос в „Мен не ме мислете“