Актуално В програмата

Георги Шопов стана новият „Глас на България“

1 коментар

43-годишният пеещ художник Георги Шопов от Варна спечели седми сезон на „Гласът на България“ и наградата от 50 000 лева.

43-годишният пеещ художник Георги Шопов от Варна спечели седми сезон на „Гласът на България“ и наградата от 50 000 лева. Той получи най-висок зрителски вот в равностойна финална надпревара с Елена Сиракова от отбора на Михаела Филева, която зае четвъртото място, Юлия Йорданова – Керана от отбора на Камелия, която се класира трета и Йоана Сашова от отбора на Графа, която остана втора. 


Отдаденият съпруг и баща извоюва трета победа за своя треньор в шоуто Иван Лечев с изпълнение на българската класика „Приятели“ и световния хит „Dust In The Wind“.

 

Добави описание

 

„В теб има душа, която излиза през гласа ти. Никой не може да ти отнеме това, което притежаваш“, поздрави го неговият ментор, който отново триумфира в музикалната надпревара. 


Миналогодишният победител в шоуто Атанас Каталиев връчи наградата на Георги Шопов, който спечели сърцата на зрителите с мощния си рок глас и голяма мечта - чрез участието си да вдъхне кураж на дъщеря си.

 

„Желая ѝ да бъде силна и да не се отказва от мечтите си. Бих искал да даря тази статуетка за търг, а събраните средства да отидат за децата в нужда. Обещах на Бог да направя това“, съобщи Георги и посвети наградата на детето си.

 

Добави описание

 

Полуфиналистите на Иван Лечев, Михаела Филева, Графа и Камелия премериха сили в осем солови изпълнения, след които по един участинк с по-нисък вот от всеки отбор напусна сцената завинаги. На крачка от финала от музикалната надпревара отпаднаха Илин Папазян, Пламен Бонев, Александър Георгиев и Кристина Дончева. 19-годишната участничка от отбора на Камелия получи не само признанието на треньора си, но и неочаквано предложение за брак от приятеля си.

 

„Аз знам, че това е човекът, с когото искам да прекарам целия си живот. Благодаря!“, през сълзи призна Кристина. 

 

Добави описание


С онлайн гласуване зрителите определиха, че класиралата се на трето място Керана ще има уникалната възможност да запише собствено парче с музика на световноизвестното продуцентско дуо „The Chainsmokers“.

 

„Това не е нещо, което съм очаквала. Благодаря ви!“, с изненада коментира една от най- емоционалните участнички.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"