Актуално В програмата

Георги от Непобедимите е първият сигурен финалист в “Игри на волята: България”

Добави коментар

Тежка номинационна битка между Непобедими и Безстрашни определи кое е първото номинирано племе тази седмица в “Игри на волята: България”.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Един по един състезателите от двете племена плуваха до понтон, за да съберат материали, с които да изградят барикада в тунела на своите противници. Стратегията на Безстрашните се оказа успешна и те първи съумяха да се измъкнат от своя тунел, което ги спаси от племенен съвет.

Излизайки на Арената, Непобедимите видяха своето знаме в ръцете на съперниците си от Безстрашните. Те разбраха, че са останали без своя капитан Генчо, което наложи извънреден нов избор. Непобедимите единодушно върнаха капитанската позиция на предишния си лидер - Алекса, но той не успя да изведе племето до желаната победа.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Същата вечер племенният съвет на Непобедимите определи първия сигурен финалист в четвърти сезон на “Игри на волята: България”. Георги се раздели с всичките си 350 гроша, за да получи имунитет за този и следващия съвет, ако Непобедимите отново изгубят, което гарантира мястото му сред финалистите. Това принуди племето да избере нова мишена за своите гласове, а капитанът Алекса гласува сам за себе си и избра да се изправи в елиминационен дуел.

Непобедими или Безстрашни - кой ще триумфира в последната номинационна битка за този сезон? Ще успеят ли Непобедимите да се спасят или Алекса ще се изправи срещу някого от най-близките си хора? Кой ще бъде вторият номиниран в “Игри на волята: България” - предстои да стане ясно утре вечер в 21:00ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята , Игри на волята: България

Димитър Морунов грабна победата в четвъртата кастинг битка в “Игри на волята”

Румен Радев се събира с половинката си Теодора Мудева в “Игри на волята”

Игри на волята: Мартин Николов - Елвиса се завърна триумфално при Старейшините

Безстрашната Михаела Тодорова извоюва ключова победа в “Игри на волята”

Пътят на Васил Василев и Валентин Петров в “Игри на волята” 5 приключи