Архив Survivor

Гавазов изгонен след скандален племенен съвет

1 коментар

Гавазов изгонен след скандален племенен съвет. Сървайвъри влязоха в лют спор по време на тайна сбирка.
Гавазов изгонен след скандален племенен съвет

Пълна идилия царува в племето Пачека, на чийто остров Николай Мартинов е на път да построи истинско имение. След като успя да направи спалня, кърджалиецът сглоби и люлка за племето. Това вече тотално го издигна в очите на останалите му съплеменници, което засега гарантира оставането му в играта.


В лагера на Мого Мого един от участниците заживя с мисълта, че това е последният ден на оцеляването му на Островите на прелите. Гавазов намери утеха единствено в компанията на Вънов, с когото стояха през цялото време встрани от останалите членове на племето и обсъждаха поведението им. Според Вал основният проблем в противниковата коалиция е тяхната арогантност и постоянната им нужда от секс. Касапинът пък заяви, че Галя очевидно е завзела властта в племето и така те са останали изолирани.

Останалите в Мого Мого пък са на мнения, че основният интригант в техния лагер в Гавазов. Именно той стоял зад изгонването на Лъчо и останалите, според Силвия Димитрова.

Малко след като се събудиха Мог Мого потеглиха към изпитанието за личен имунитет. Този път той щеше да бъде спечелен от този, кoйто издържи най-дълго закрепен за греда, като се задържи на нея само с помощта на ръце и крака. Преди старта за играта Вал заяви, че се отказва от имунитета, като причините за решението си щял да обяви на племенния съвет.
Играта обаче се оказа абсолютно ненужна за повечето сървайвъри, защото предварително знаеха как ще гласуват по време на съвета. Така Силвия Радулова остана да виси на гредата в продължение на близо 40 минути и спечели и двата имунитета преди съвета.

Галина

Поредната сбирка за изгонване на един от Мого Мого се превърна в най-скандалната. Всички побързаха да нападнат Вал заради интригите с изгонването на Лъчо. Той пък от своя страна побърза да хвърли вината върху Галина като заяви, че не той, а тя стои зад повечето интриги в зеления лагер. Нещо повече – боксьорът съвсем категорично потвърди, че именно той е спасил психоложката от изгонване, което било замислено от Силвия Радулова. Накрая Валентин заяви, че не може да продължи в племе, в което основните теми на разговор се въртят около низки страсти и секс, а за капак открито сподели, че е топлил повечето жени, като самата Галя е спала в скута му близо 20 дни.

За да завърши тирадата си, накрая боксьорът заяви: “Аз съм най-великият, а останалите да ми ядат онази работа”. Това беше предостатъчно за всички да гласуват почти единодушно против пловдивчанина, а той и Вънов дадоха своите гласове срещу Галина. Така само за няколко дни трима участници се оказаха на едно мнение, но в различни коалиции. След като на предишния съвет Силвия Радулова реши да изгони Галина, смятайки, че тя най-голямата интригантка, сега това сториха Вал и Жоро, но мотористката реши да следва друга стратегия. Поради тази причина Вънов побърза да “успокои” мотористката, че съвсем скоро тя ще бъде изгонена от хората, на които се доверява.


Скандал избухна между участници в Survivor: Островите на перлите в София. По време на сбирка между сървайвърите Валентин Гавазов, Лъчезар и Живко са влезли в остър конфликт, който е стигнал и до саморазправа. Само бързата намеса на останалите, е била предотвратена истинска юмручна схватка. Причина за свадата е станала стратегията на Вал в оцеляването. Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Приключенско риалити Survivor търси своите герои за нов сезон

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – 4 декември от 21:30 часа по bTV

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват на български

Българин поставя световен рекорд в Survivor