Актуално В програмата

Гарфийлд - нови епизоди по Boomerang

Добави коментар

Пригответе се за завръщането на най-известния котарак на света – единственият Гарфийлд.

Гарфийлд - нови епизоди по BoomerangГАРФИЙЛД – НОВИ ЕПИЗОДИ
ГЛЕДАЙТЕ ОТ 1-ВИ ДО 13-ТИ ЕПИЗОД 

Програмата ще бъде излъчвана събота и неделя от 7 ноември до 19 декември от 10 часа, а повторенията на епизодите можете да гледате отново събота и неделя от 20.35 часа по Boomerang.

Пригответе се за завръщането на най-известния котарак на света – единственият Гарфийлд. Забавлявайте се с приключенията на Гарфийлд и неговите приятели и се посмейте на мързела и лакомията на котарака. Компания на Гарфийлд през този сезон ще правят неговият собственик Джон Арбъкъл и кучето му Оди – пригответе се за някои много напечени ситуации.

ТОВА СА ГЕРОИТЕ (АКО ИЗОБЩО МОЖЕ ДА ГИ НАРЕЧЕТЕ ТАКА…):

ГАРФИЙЛД ГАРФИЙЛД
Гарфийлд е любимец на хората, защото самият той прилича на човек в котешки костюм. Котаракът обича да гледа телевизия и да си похапва; всъщност, неговата лакомия и желанието му да си поспива могат да бъдат сравнени само с нежелението му да бъде на диета и да прави физически упражнения. Той би предпочел ако сутрините започваха по-късно. За Гарфийлд единственият начин да започне деня е със силно кафе. Котаракът ни изглежда много познат, защото всеки един от нас намира много общи черти с него!

ДЖОН АРБЪКЪЛДЖОН АРБЪКЪЛ
Джон Арбъкъл е пълна противоположност на Гарфийлд. Непохватен, но чуствителен, Джон се грижи както за Гарфийлд, така и за Оди. Много често той е прицел на шегите на останалите и е твърде наивен по характер.

ОДИ
Оди е обичливото, но и малко глупаво кученце, което е едновременно съперник и съюзник на Гарфийлд. Ще го запомните с неговия постоянно изплезен език.

ОДИ

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гарфийлд , Garfield

Котешки лудории с Гарфийлд до края на месец юли по bTV Comedy