Лица Актьори

Гьокхан Тепе издаде пети албум

Добави коментар

„Удряй” се нарича петият албум на Гьокхан Тепе, който изпълнява ролята на Атеш в турския телевизионен сериал „Сълзи над Босфора”.
„Удряй” се нарича петият албум на Гьокхан Тепе, който изпълнява ролята на Атеш в турския телевизионен сериал „Сълзи над Босфора”.

Гьокхан Тепе  Гьокхан Тепе, който е професионален музикант, е най-популярното име сред участниците в сериала. Негови песни често влизат в топ 20 на турските музикални класации.

В новия албум, който съдържа седем песни, Тепе е автор на музиката и текста на пет от тях и е написал текста за шестата. Песните му са романтични и драматични като героя му в сериала.

Три години делят „Удряй” от  последния  албум на певеца „Любов, ела”. Паузата се наложи от участието му в няколко филма, сред които и сериалът „Сълзи над Босфора”.

Гьокхан Тепе е завършил консерватория в Истанбул, специалност струнни инструменти. Първият му албум излиза през 1996 г., а през 2000 е дебютът му в телевизията. Той изпълнява една от главните роли в сериала „Не плачи за мен”.

Гьокхан Тепе

Гьокхан Тепе
е зодия Водолей, роден е на 8 февруари 1978 г. Висок е 1,85 и обичайните му килограми са 75. Любимите му цветове са зелено, черно и бяло. В свободното си време обича да прави снимки, да пътува и разглежда исторически места, да чете книги. Обича фитнеса, плуването, скуоша и ските.

Най-много обича да слуша джаз и попмузика. Любимите му певци са Стинг, Моника Молина и Сезен Аксу. Най-много харесва актьорите Робърт де Ниро и Том Ханкс, а любимите му актриси са Дженифър Анистън, Никол Кидман и  Хелън Хънт.

Атеш в „Сълзи над Босфора”


За героя си  Атеш в „Сълзи над Босфора” Тепе казва: „Да не дава Аллах никому да изпадне в такава ситуация.  Но ако в живота наистина съм влюбен в една жена, аз съм готов да отида дори на смърт за нея”.

Гьокхан Тепе разказва, че по време на снимките най-много са го затруднили сцените в операционната. Той дълго се е готвил за тях и е прекарал много часове в болница, за да бъде убедителен в ролята си на мозъчен хирург.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сълзи над Босфора , Гьокхан Тепе

Любовта между доктор Атеш и адвокат Туна се пренесла в живота

Синан Сюмер станал 90 килограма, за да може да се занимава с ветроходство

"Сълзи над Босфора" - 51 епизод (финал) на 28 август, петък

"Сълзи над Босфора" - 50 епизод на 27 август, четвъртък

"Сълзи над Босфора" - 49 епизод на 26 август, сряда