Кино

Гангстерската комедия „Пистолет, куфар и три смърдящи варела” в кината от 14.09.

Добави коментар

Гангстерската комедия „Пистолет, куфар и три смърдящи варела” в кината от 14 сeптември

Премиерата на българската гангстерска комедия „Пистолет, куфар и три смърдящи варела” ще бъде на 14 септември.

Пистолет, куфар и три смърдящи варелаПродукцията, която има дълга история зад гърба си, ще тръгне на големия екран през септември, веднага след летния отпускарски период, за да зареди със свежи сили публиката. Очаква се интересът към „Пистолет, куфар и три смърдящи варела” да е голям, тъй като за комедията се говори в публичното пространство от много време.

Филмът е сниман преди няколко години, като постепенно са допълвани някои сцени. Освен това актьорският състав е повече от атрактивен. Част от него са утвърдени български сексимволи като Асен Блатечки и Деян Донков, както корифеи от съвременната българска сцена, като Георги Кадурин.

Пистолет, куфар и три смърдящи варела

В „Пистолет, куфар и три смърдящи варела” ще видим и кино дебюта на Ивайло Захариев, който е откритие на  режисьора на филма Жоро Костов. Част от актьорския състав е Рая Пеева - млада актриса, която играе една от главните роли. Тази година тя спечели приза „Дебют” на наградите „Икар” за ролята на Алис в пиесата „Отблизо”. Ярък кино дебют ще видим и в лицето на Естер Симеони – актриса, модел и сценарист в популярен български сериал. Няма да ни подминат известни и симпатични на българската публика лица, като Дичо, Део, Владо Въргала и др. Специален гост в актьорския състав е проф.Илия Добрев.

Пистолет, куфар и три смърдящи варела

Режисьор, продуцент и сценарист: Георги Костов; съсценарист: Естер Симеони; Оператор: Георги Райков; Актьори: Ивайло Захариев, Иван Савов, Георги Кадурин, Асен Блатечки, Деян Донков, Рая Пеева, Тодор Доцев, Естер Симеони, Владо Въргала, Дичо, Део и мн.др. Със специалното участие на проф. Илия Добрев.

 

„Пистолет, куфар и три смърдящи варела” – от 14.09. в кината!
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пистолет, куфар и три смърдящи варела

Пистолет, куфар и три смърдящи варела (снимки)

Премиерата на „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела” с концерт

Дичо, Лора Караджова и “100 кила” пеят за гангстери

Асен Блатечки изпълнява мокри поръчки във филма "Пистолет, куфар и три смърдящи варела“

Део и Дичо се сбиват заради футболен мач