Архив Dancing Stars

Галена Великова: „Тази година конкуренцията в Dancing Stars е нещо невероятно!”

Добави коментар

Диана Найденова отложи своето специално участие в Dancing Stars и няма да успее да излезе на най-бляскавата сцена в телевизионния ефир тази вечер.

Диана Найденова отложи своето специално участие в Dancing Stars и няма да успее да излезе на най-бляскавата сцена в телевизионния ефир тази вечер. Късно снощи журналистката се отказа да изпълни валс с Фил поради травма на глезена. „Много исках да танцувам, заболя ме глезена и си казах – нищо, продължавам, докато болката не стана нетърпима”. Всички чакат Диана да се възстанови, за да може да блесне на сцената на Dancing Stars.

От тази вечер влиза в сила новият регламент в Dancing Stars. С един час по-малко ще имат двойките, за да се спасят от елиминации, а вече не две, а три от тях ще се изправят един срещу друг в танцов дуел. Те ще трябва да избират с какво да впечатлят зрителите, за да гласуват за тях – дали изцяло нова хореография или любим танц от шоуто.

Галена Великова - Dancing Stars

Тази сутрин в „Здравей, България” специален гост бе невероятната Галена Великова. Завършилата право красавица сподели, че от днес битката в шоуто става ожесточена, а елиминациите ще бъдат инфарктни. „Работата на жури не е лесна. Само когато даваш добри оценки си добър. Като даваш лоши, си най-лошият. Не е лесно”. Галена открехна и завесата около личния си живот, като сподели че тя и съпругът ѝ ще празнуват Великден в Гърция, но веднага след това ще се приберат в България и то с 6-месечната си дъщеричка. Малката принцеса носи името на свекървата на Галена.

„Касиени е византийска поетеса, но галено я наричаме Кейси”, сподели Галена. Заетата майка ще боядисва яйца в събота, тъй като тази вечер ще е на мястото си сред журито на Dancing Stars. На въпроса има ли си фаворити, Галена отвърна: „От тези девет двойки, които останаха, който и да стане крал и кралица на бала, аз ще бъда много доволна, защото те наистина танцуват, лее се пот, имат хъс и дават всичко от себе си. Наистина искат да спечелят, но много позитивно и много градивно – те искат да надскочат себе си, а не задължително да победят някой друг”.

Dancing Stars Всичко това и много повече, довечера, от 20:00 по Нова!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денсинг старс , Dancing Stars

Албена Денкова е победителят в Dancing Stars 2014

Дарин Ангелов, Михаела Филева и Албена Денкова са финалистите в Dancing Stars 2014

Нели, Албена, Антон, Михаела и Дарин ще се борят за купата на Dancing Stars

Прецедент: Илиана Раева вдигна 11 точки на Дарин Ангелов в Dancing Stars

Тройно предизвикателство ще получат участниците в Dancing Stars