Архив Горещо

Галена в “Горещо” – откровено за скандала с наградата и катастрофата

Добави коментар

 Тази събота, 19 март от 22:00 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е избраната за певица на годината – Галена. Броени часове преди да отлети за Америка тя коментира реакцията на феновете на колежката ѝ Преслава, които я освиркаха при връчването на наградата “Певица на годината”:

Галена в “Горещо”“Не мога по никакъв начин да обиждам публиката – всеки си има мнение... Според мен е едно голямо неуважение към мен, защото аз през цялата година си работех – заслужила съм си наградата, с достойнство си я хванах в ръцете, но в един момент се почувствах малко неловко...“ Галена признава, че е очаквала такова отношение и е имала предчувствието, че ако тя получи наградата и  споменат името й, всички ще започнат да викат името на Преслава.

“Когато започнаха да викат “Преслава”, аз бях подготвена, но не знаех какво да кажа. Факт е, че се сдържах – не заплаках, въпреки, че отвътре съвсем не ми е било много розово и тогава аз ѝ кимнах, защото не знаех как да реагирам. Просто нямаше как да укротя цялата зала.” – споделя Галена и казва, че приема реакцията на публиката за нормална, защото колежката ѝ от много време е на върха и хората имат доверие в нея. “Всеки си имаше фенове в залата... Не знам, ако беше станала Преслава “Певица на годината”, сигурно щяха да викат Галена...”

В началото на декември миналата година Галена претърпя автомобилна катастрофа, в която озвучителят ѝ леко пострада. Тази събота в “Горещо” певицата разказва подробности за пътния инцидент: “Това беше голям ад за мен. Наистина си помислих, че всичко свършва... Цялата катастрофа помня...  Скочих, започнах да бягам и тогава видях как той лежи на магистралата в мантинелите и започнах да крещя... В един момент си казах: “Край! Убих човек! Не мога да го преживея!”

„Горещо”, събота, 19 март 2011г., 22:00 часа, Нова телевизия Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“