Лица За звездите

Гала разплака Поли Генова

Добави коментар

Гала разплака Поли Генова в предаването „На кафе”, когато попита гостенката си за подкрепата, която е получила от най-близките си хора.
Гала разплака Поли Генова  в предаването „На кафе”, когато попита гостенката си за подкрепата, която е получила от най-близките си хора.

Изпълнителката на хита „На инат” разказа с умиление как първо родителите ѝ са я насочили към пеенето, но човекът, изиграл ключова роля за развитието ѝ като артист е баба й.

„В един момент майка и татко не можеха да ме водят вече на уроци и тогава баба каза, че напуска работа и започва да се занимава с мен. Така, благодарение на нея, успях да правя това, което исках”, разказа през сълзи Поли.

Бабата, която миналата година си е отишла от този свят, е била първата, която ѝ звъннала след победата на миналогодишната „Евровизия”. Тогава възрастната жена била толкова развълнувана и горда, че не успяла да каже нито една дума по телефона, а само плакала. При спомена за нея певицата не успя да сдържи сълзите си, а Гала също се поддаде на емоцията в студиото.

С леко неудобство менторката от „X Factor” сподели за разочарованията, съпътствали победата ѝ на българското издание на „Евровизия”. Тъй като никой не я подкрепил финансово, за да промотира песента си, тя самата финансирала няколко малки турнета в близките държави, като за пътуването до Гърция не само наела бус, но и сама шофирала. Нейни приятели пък ѝ помогнали с рекламни материали, а за капак Поли трябвало да се раздели със сценичния си костюм, с който пя на полуфинала в Дюселдорф. БНТ дори ѝ взела обицата-перо.

Въпреки това Поли Генова сподели, че трите минути на сцената в Германия, са били най-щастливите в живота й, защото през цялото време е усещала подкрепата на всички българи – не само в залата, но и извън нея.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Поли Генова , На кафе

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

„LAST NIGHT“ на Поли Генова стана най-слушаната българска песен

Хитът на Поли Генова „How we end up“ с пробив в MTV

Поли Генова се завръща ударно на сцената с парчето „How we end up“

Поли Генова представя най-новата си песен на наградите на БГ Радио