Актуално В програмата

Гадже ли е депутатката Калина с мъж на 2009 г. Пламен Константинов?

Добави коментар

Гадже ли е депутатката Калина с волейболиста Пламен Константинов? - отговорът тази вечерта в „Шоуто на Иван и Андрей" от самия Пламен.
Гадже ли е депутатката Калина с мъж на 2009 г. Пламен Константинов? Този въпрос вълнува светския живот в последно време, отговорът му се очаква да се разбере днес вечерта в „Шоуто на Иван и Андрей" от самия Пламен.

Калина и Пламен


За връзката на най-младата депутатка от "Атака" Калина Крумова в медийното пространство се заговори преди няколко седмици. Тръгнаха слухове, че парламентаристката вечеряла в елитен столичен ресторант в приятната компания не на кого да е, а на един от най-желаните ергени в България - волейболистът Пламен Константинов.

Клюката гласи, че Пламен  бил страшно увлечен по красивата Калина, която също усетила любовни искри, но цяла вечер Пламен се държал като истински джентълмен.

Какво ще излезе от тази връзка обаче и дали двамата ще станат най-горещата светска двойка, предстои да се разбере.


Калина навърши скоро 25 години. Преди политическата си кариера в „Атака" младата красавица беше водеща на сутрешния блок на телевизия СКАТ. Името ѝ се свързваше с любовни връзки с италиански бизнесмен, работодателя ѝ - шеф на СКАТ Валери Симеонов, говореше се, че имала афера с Волен Сидеров, Гонзо и Христо Стоичков.

В началото на януари Калина бе на гости при Иван и Андрей, които тогава я попитаха има ли нещо вярно във всички тези сексуални афери, в които я вкарват. А Калина отговори така: „Ама много ви е малък списъка?!".

Пламен пък бе забъркан в авантюра с актрисата Елен Колева. Предишната му връзка бе с журналистката от ТВ 7 Петя Желева, с която в последствие останаха само приятели.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Иван и Андрей

Денислав в дует с Азис, гостува на Иван и Андрей в петък 18.02.2011 г.

Шоуто на Иван и Андрей

„Шоуто на Иван и Андрей”: Елена Йончева: „Искам бебе!”

„Шоуто на Иван и Андрей" - 4 март, четвъртък, 22:00 часа

Райна ще пее в “Шоуто на Иван и Андрей”