Актуално В програмата

Габи, Крисия и Габриела отпаднаха от надпреварата за сърцето на Евгени в Ергенът

Добави коментар

Инфлуенсърката Габи, модният предприемач Габриела Великова и певицата Крисия не получиха рози на тазседмичните церемонии в най-вълнуващото телевизионно приключение „Ергенът“ и се наложи да се разделят с Евгени Генчев и да напуснат имението на любовта завинаги.

Габи, Крисия и Габриела отпаднаха от Ергенът

Габи, Крисия и Габриела отпаднаха от Ергенът

. В романтичната надпревара продължават 13 дами, които ще се впуснат в решаващо съревнование за сърцето на световноизвестния музикант в следващите епизоди по bTV.

В сряда вечер зрителите станаха свидетели на безпрецедентна Церемония на розата, по време на която Евгени прецени, че трябва да се раздели не с една, а с две дами – Габи и Габриела. Последното цвете, което бе предназначено за някоя от тях, отиде в ръцете на Виктория, която виртуозът реши да удостои с две рози заради смелостта ѝ да преодолее страховете си и да го допусне близо до себе си.

„Дано направиш правилния избор!“, пожела Габриела на Евгени при сбогуването им, докато Габи правеше опити да успокои най-добрата си приятелка в имението – Елисавета, която бе безутешна заради предстоящата им раздяла.

Текст от potv.bg
По време на Церемония на розата Евгени избра да се раздели с певицата Крисия

По време на Церемония на розата Евгени избра да се раздели с певицата Крисия

По време на вчерашната Церемония Евгени избра да се раздели с певицата Крисия, след като намери за неудачно решението ѝ да прекъсне усамотението му с Ирина в изключително емоционален за нея момент.

„Пожелавам ти да послушаш сърцето си и да направиш избора, който ще те изпълни с щастие“, бяха последните думи на Крисия преди да се сбогува с музиканта и да напусне завинаги красивото имение на любовта.
Текст от potv.bg
Айлин спечели компанията на Евгени за цялата вечер под открито небе

Айлин спечели компанията на Евгени за цялата вечер под открито небе

Тази седмица в „Ергенът“ зрителите станаха свидетели на вълнуваща групова среща, в която момичетата трябваше да играят „шах за съвместимост“ заедно с Евгени. „Царицата“ с най-добре предприети ходове се оказа Айлин, която спечели компанията на виртуоза за цялата вечер под открито небе. Уединението им бе повече от романтично и изпълнено със страстни целувки, след като двамата имаха възможност да изяснят отношенията си и отново успяха да намерят път един към друг.

Текст от potv.bg
 Евгени буквално нахлу в имението, за да „открадне“ редакторката Елена

Евгени буквално нахлу в имението, за да „открадне“ редакторката Елена

На следващия ден Евгени буквално нахлу в имението, за да „открадне“ редакторката Елена, с която се отправиха на вълнуващо пътешествие из най-красивите кътчета на Средиземноморието. Двамата захвърлиха дрехи, за да се изкъпят заедно в морето, а след това Евгени засвидетелства интереса си към Елена с повече от специален подарък – диамантено колие.

„Не съм свикнала да получавам такива подаръци, за пръв път ми се случва. За някои момичета диамантите са най-добрите приятели, но аз не съм от тях. Няма как обаче да не оценя стойността им, която е отвъд материята, още повече, че в себе си усещам, че те са поднесени от бъдещ мой много добър приятел и любовник“, не скри емоциите си Елена, която предизвика противоречиви реакции от страна на останалите участнички след завръщането си в имението с красивото бижу.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ергенът

Валерия е избраницата на Евгени на финала на втория сезон на „Ергенът“

Евгени избира между Валерия и Елена във финала на „Ергенът“

Евгени отправя официално предложение за брак във финала на „Ергенът“

Ирина и Поли отпаднаха на метри от големия финал в „Ергенът“

Евгени „се жени“ тази седмица в „Ергенът“