Актуално В програмата

Футболни страсти и нов старт в „Предай нататък” – тази събота, 22 март, по bTV

Добави коментар

Тази събота, 22 март, от 20.00 часа bTV ще излъчи поредния епизод от социалния проект „Предай нататък“.

Тази събота, 22 март, от 20.00 часа bTV ще излъчи поредния епизод от социалния проект „Предай нататък“. Водещата Наталия Симеонова и екипът ѝ отново ще се опитат не просто да усмихнат едни необикновени хора, но и да им окажат реална подкрепа.

Дядо и внуче

Първата история носи името „Дядо и внуче” и разказва за Димитър Плочев и малкия Митко, които живеят в Бургас, в дом, изпълнен с много любов, но и с много тъга. Двамата остават сами след като при нелеп инцидент от токов удар загива майката на Митко, а двадесет дни по-късно от мъка си отива и баба му. Така от 4 години дядото и неговото внуче се грижат сами един за друг. Димитър е безработен и единственото, което той търси, е работа. А малкият Митко въпреки всичко не спира да мечтае… Какво ще се случи на Димитър и Митко ще разкаже Наталия Симеонова утре вечер по bTV.

Усмивката на Мона Лиза

„Усмивката на Мона Лиза” е името на втората история за красивата Ира. Тя работи като модел, а успоредно с това учи във висшето военноморско училище „Н.Й. Вапцаров“ в град Варна. Но в живота на Ира повече от 8 години няма усмивки. Тя губи майка си, а в последствие разбира, че е била и осиновена. Всичко това оказва голямо влияние върху здравето й. За съжаление Ира няма финансовата възможност да се погрижи за себе си, защото баща й, единствения ѝ останал жив роднина, също се разболява и е с разклатено здраве. Затова Ира оставя своето собствено здраве и усмивка на втори план...Но може би Наталия и екипът ще променят това!

Безкрайна синева

Името на последната история е „Безкрайна синева”. Преди 22 години на този свят се появяват двамата близнаци Калоян и Делян. Двамата са различни като деня и нощта. Калоян е рус, Делян-тъмнокос. Калоян е волейболист, а Делян пък флейтист. Очите на Калоян излъчват светлина, за очите на Делян е вечен мрак. Заради предозиране с кислород при раждането си, Делян губи зрението си, но не и хъсът си за живот. Брат му Калоян го подкрепя във всичките му страсти - от музиката ... до футбола. И най-вече футболен клуб Левски /София/. За Делян, "Левски" е отборът, който е негова футболна любов и негова най-голяма мания.

Безкрайна синева

Вдъхновен от историята на незрящия фен на ЦСКА Добри, Калоян се свързва с екипът на "Предай нататък", за да сбъднем мечтата на брат му. Делян е изненадан от Денис Ризов, който е сменил Наталия Симеонова като водещ. Денис е един истински левскар, който сбъдва една от мечтите на Делян…

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Предай нататък

„Предай нататък” се завръща в ефира на bTV

Спортната редакция на bTV и Станка Златева сбъдват мечта в „Предай нататък”

Янка Рупкина подарява песен в „Предай нататък” по bTV

Приказката на „Предай нататък” продължава от 21 март по bTV

Максим Горанов, Милена Славова и Трендафилка Немска връщат усмивки в „Предай нататък”