Спорт Спорт по ТВ

FOX за първи път излъчва на живо НФЛ Super Bowl

Добави коментар

Super Bowl XLVIII ще се излъчи за първи път на живо по каналите на FOX International Channels в Европа.

Super Bowl XLVIII ще се излъчи за първи път на живо по каналите на FOX International Channels в Европа. Повече от 12 милиона домакинства ще гледат на живо Националната футболна лига по FOX Sports в Италия, Холандия, Турция и Кипър и по FOX в Гърция, България, Сърбия, Хърватска и Словения.

Super Bowl XLVIIISuper Bowl XLVIII, с участието на Националната футболна лига на Сиатъл Сийхоукс и Националната футболна лига на Денвър Бронкос, ще се проведе на стадиона MetLife в Източен Ръдърфорд, Ню Джърси, на 2 февруари 2014 г. (неделя срещу понеделник) от 1:25 през нощта българско време. 

Това е първото излъчване на Super Bowl на живо по каналите на FIC в Европа и представлява още една стъпка в стратегическия ангажимент на компанията към спорта. Благодарение на глобалния обхват на FOX Sports, феновете на НФЛ в Европа ще видят ексклузивната продукция на Super Bowl, дело на FOX САЩ. Телевизионният премиерен екип на НФЛ се състои от коментатора, Джо Бък, анализатора на футболната лига в Залата на Славата, Трой Айкман, Пам Оливър и Ерин Андрюс. 

Super Bowl е най-гледаната телевионна програма в САЩ, с най-висок рейтинг и се радва на забележителен медиен интерес по света. Събитието е световен феномен, съчетаващ спорт и шоубизнес. Освен на футболната игра, голямо внимание се отделя и на знаменитостите, които участват всяка година, по начин, подобаващ на едно истинско холивудско събитие. В тазгодишното полувреме, шоуто на Pepsi Super Bowl XLVIII ще покаже американския музикант Бруно Марс и легендарните Ред Хот Чили Пепърс.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Super Bowl