Актуално В програмата

FOX пуска втори сезон на „Мостът“

1 коментар

„Мостът“ е криминален трилър, чието действие се развива в наши дни и изследва напрегнатите отношения на границата между САЩ и Мексико.

FOX International Channels закупи изключителните телевизионни права за разпространението и на втория сезон на драматичния сериал „Мостът“. Получила одобрението на критиците, продукцията и този път се очаква да се излъчи едновременно в 125 страни по света.

Мостът - сериал

Мултимедийната компания излъчи първия сезон на драматичния сериал „Мостът“ със съгласувана, интегрирана глобална кампания, която привлече над 4,5 милиона зрители в рамките на платените телевизионни канали на компанита, сред които Аржентина, Бразилия, Мексико, Финландия, Италия, Португалия, Полша, Испания, Австралия, Сингапур, Малайзия и др.

„Много се радваме, че ще пуснем нов сезон на „Мостът“, каза Шарън Тал Игадо, изпълнителен вицепрезидент на отдел „Сценарни формати и оригинални разработки“ към FOX International Channels. „Създателите на сериала имат вълнуващи идеи за втория сезон, които нямаме търпение да споделим със света.“

„Мостът“ е последната инвестиция на FOX в бързо разрастващия се дял от оригинални програми със световен дебют. Сериалът следва модела на едновременна световна премиера, въведен за пръв път от FOX International Channels с първия сезон на „Живите мъртви“ и прилаган след това при ключови продукции. С участието на номинирания за „Оскар“ Демиан Бичир и Даян Крюгер, „Мостът“ е криминален трилър, чието действие се развива в наши дни и изследва напрегнатите отношения на границата между САЩ и Мексико. Когато американска съдийка, известна със своите антиимиграционни възгледи, е намерена мъртва на моста, който свързва Ел Пасо и Хуарес, Соня Крос (Крюгер) от полицията на Ел Пасо трябва да започне да си сътрудничи с мексиканския си колега от федералната полиция на Чихуахуа Марко Руис (Бичир), за да заловят сериен убиец, който действа от двете страни на границата. Марко е наясно с непочтените и опасни практики на мексиканските сили на реда, и докато колегите му бавно се поддават на натиска и желанията на картела, той е един от малкото останали честни хора в полицейското управление. Той е чаровен, но и хитър, и е готов на всичко, за да получи каквото му трябва. Това не се харесва много на Соня, която страда от Синдрома на Аспергер и стриктно спазва всички правила и установени процедури. Нейният прям и непресторен характер подхранва безкомпромисен стремеж към истината. Случаят бързо ги въвлича в поредица от убийства на границата – място, което вече залято от незаконна имиграция, контрабанда на наркотици, насилие и проституция.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мостът