Спорт Формула 1

Формула 1 в Истанбул - директно по ТВ 7

Добави коментар

ТВ 7 е единствената Българска медия, която тази неделя ще отрази старта на Формула 1 в Истанбул от мястото на събитието - неделя от 14:15 часа


ТВ 7 е единствената Българска медия, която тази неделя ще отрази старта на Формула 1 в Истанбул от мястото на събитието.

ТВ 7 е единствената Българска медия, която тази неделя ще отрази старта на Формула 1 в Истанбул от мястото на събитието. Кореспонденти на телевизията вече отпътуваха за Истанбул, където ще направят поредица от репортажи и интервюта с пилоти и мениджъри от Формула 1. Екипът на ТВ 7 има достъп до всички отбори и ще покаже ексклузивни кадри от преди и след състезанието.

ТВ 7 ще излъчи специално студио в неделя от 14:15 часа, 45 минути преди старта, където ще бъдат представени част от материалите, заснети от оператора Огнян Кръстев. Репортерът ни Траян Сарафов ще се включи в студиото ни в София на живо от мястото на събитието.

От пистата в Истанбул на живо в студиото ще се включи и Рупърт Шелбърн, участвал в повече от 200 кампании на Формула 1, работил за американски и японски телевизионни канали.

След завръщането на нашия екип, ТВ 7 ще излъчи специално заснет 30-минутен филм, включващ ексклузивни интервюта и снимки от Формула 1.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Формула 1

И Формула 1 в 4К качество на картината в каналите на Нова Броудкастинг Груп

Финал в НБА и стартове във Формула 1 през юни пряко по DIEMA XTRA

Месец на финали и плейофи – пряко в ефира на DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA

Наситен със спортни емоции Великден в ефира на DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA

F1, тенис Monte Carlo и Fed Cup по F+ и Film+ HD