Актуално Други

"Фондацията" разкри нов актьорски състав и първа снимка от втори сезон

Добави коментар

Apple TV+ публикува първа снима от дългоочаквания втори сезон на "Фондацията" и разкри новия актьорски състав, който ще участва в серила заедно с номинираните за наградата "Еми" Джаред Харис и Лий Пейс в новия сезон.

Джаред Харис и Лий Пейс във втория сезон на "Фондацията", очаквайте скоро по Apple TV+.

Джаред Харис и Лий Пейс във втория сезон на "Фондацията", очаквайте скоро по Apple TV+.

© Apple TV+

Адаптация на "Фондацията", базирана на награждаваните истории на Айзък Азимов и включваща международен актьорски състав начело с Харис и Пейс, заедно с изгряващите звезди Лу Лобел и Леа Харви, разказва за четирима ключови личности, които преодоляват пространството и времето, преодолявайки смъртоносни кризи, променяща се лоялност и сложни взаимоотношения, които в крайна сметка ще определят съдбата на човечеството. В сериала на Apple участват още Лора Бърн, Терънс Ман и Касиан Билтън.

Текст от potv.bg

Към актьорския състав на втория сезон "Фондацията" се присъединяват:

  • Изабела Лауланд като брат Констант, весело уверен свещеник, чиято работа е да проповядва за Църквата на галактическия дух във Външния обхват. Констант е истински вярващ човек, чиято смелост и страст не позволяват да не я обикнеш.
  • Кулвиндер Гир като Поли Верисоф, върховен свещеник на Църквата на галактическия дух. Умен и сардоничен, той е и ужасен пияница - достатъчно интелигентен, за да види пътя, по който е поел, но твърде циничен, за да се промени.
  • Сандра И Сенсинджър като Енжуин Ру, красивата, политически съобразителна съветничка на кралица Сарет. Бивша куртизанка на Клеон Шестнайсети, Руе използва статуса си, за да стане кралски съветник.
  • Ела-Рей Смит в ролята на кралица Сарет от Облачния доминион. Свикнала да бъде подценявана, Сарет използва това в своя полза, като си проправя път в императорския дворец с хапливо остроумие, докато тайно търси отмъщение.
  • Димитри Леонидас в ролята на Хобер Малоу, майстор-търговец със саркастичен характер и съмнителен морал, който е призован против волята си да служи на по-висша, безкористна кауза.
  • Бен Даниълс като Бел Роаз, последният велик генерал на Свръхмощния флот и бъдещ завоевател на Фондацията. Бел е благороден до безумие, но верността му към Галактическата империя намалява.
  • Холт Маккалани в ролята на Джагър Фаунт, настоящ пазач на Терминус и пазител на гражданите му от външни заплахи.
  • Микаел Персбранд в ролята на Военачалника на Калган, човек, накичен с мускули и притежаващ мощни психически способности, подхранван от омраза в стремежа си да завладее Галактиката.
  • Рейчъл Хаус в ролята на Телем Бонд, мистериозен лидер на менталиците.
  • Нимрат Каур в ролята на Яна Селдън.
Текст от potv.bg

"Фондацията" е продуцирана за Apple от Skydance Television под ръководството на шоурънъра и изпълнителен продуцент Дейвид С. Гойер, а Робин Азимов, Алекс Грейвс, Дейвид Елисън, Дана Голдбърг и Бил Бост също са изпълнителни продуценти.

Можете да гледате първият сезон на "Фондацията" в Apple TV+ с български субтитри.

Apple TV+ е налична в приложението Apple TV в над 100 държави и региони, на над 1 милиард екрана, включително iPhone, iPad, Apple TV, Mac, популярни смарт телевизори от Samsung, LG, Sony, VIZIO, TCL и други, Roku и Amazon Fire TV устройства, Chromecast с Google TV, игрови конзоли PlayStation и Xbox, както и на tv.apple.com, за 9,99 лева на месец със седемдневен безплатен пробен период.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фондация , Фондацията , Apple TV+ , Стрийминг

„Дворецът“: първи поглед към лимитирания сериал на HBO с Кейт Уинслет и Хю Грант

Фийби Динивър няма да се върне за третия сезон на Бриджъртън

“Пърси Джаксън и боговете на Олимп” намери своите Зевс и Посейдон

HBO Max спира "Клюкарката" след два сезона

Mayor Of Kingstown – Втори сезон наличен от 30-и януари, само в SkyShowtime