Актуално В програмата

Фолкдивата Емануела в сериал «Стъклен дом»

1 коментар

Снимките на българския сериал «Стъклен дом» стартираха. Фолкдивата Емануела ще бъде гостуваща звезда в сериала.
фолкдивата ЕмануелаСнимките на новия български сериал «Стъклен дом» стартираха на реална снимачна площадка – столичен мол. Сериалът ще се снима и на допълнителни декори. Екипът, който работи по създаването им, има зад гърба си над 45 филма и заглавия като The Tournament, „Кодът” с Морган Фрийман и Антонио Бандерас,”Тhe way back” с Колин Фарел и Ед Харис. Режисьорът на «Стъклен Дом» е Виктор Божинов.

Снимачният екип се състои от над 100 души. Една от изненадите в сериала ще бъде фолкдивата Емануела, която ще е специален гост-звезда в един от първите епизоди.

Вчера на снимачната площадка се изявяваха за първи път най-младите актьори – Радина Кърджилова в ролята на Сиана, Бойко Кръстанов в ролята на Дани, Луиза Григорава като Александра и Явор Бахаров, който ще се превъплати в Хари. Днес започнаха и снимките за Елена Петрова и Калин Врачански.

Елена

Героинята на Елена е романтична и чувствена жена. Тя ще трябва да направи избор, който ще предизвика множество обрати в отношенията на всички герои в сериала. Героят на Калин Врачански – Камен, пък е с трагично минало, с което трябва да се пребори.

Бойко КръстановТийнпоколението в сериала също е изправено пред житейски изпитания, които могат да се случат на всеки съвременен младеж.

Бойко Кръстанов се превъплащава в ролята на Дани -  богато и разглезено момче, свикнало да получава всичко по най-бързия и лесен начин. Обграден е от хиляди момичета и винаги знае къде са най-яките купони. Сиана живее единствено за любовта на другите. Свикнала е да дава всичко за този, когото обича и да се жертва.

Александра


Александра е дива и често безразсъдна. Тя иска да изживее всеки миг и да пробва от всичко. Убедена е, че може да си купи всяко изживяване. Хари е обикновено момче от обикновено семейство, което живее „над нещата”. Той не разбира света и желанията на богатите. Най-висшата му цел е да живее свободно и да бъде различен.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Стъклен дом” се завръща по bTV Cinema от 1 юни

Шаки изтезава Камен, прониква в спалнята на Боряна - в „Стъклен дом: Спасението”

Ще съблазни ли Боряна Шаки в „Стъклен дом: Спасението”