Актуално В програмата

Фолк звездата Галена отпадна от Dancing Stars

Добави коментар

В Dancing Stars отпадна двойката Галена и Светлин Димитров, въпреки че двама убедително водят в интернет класацията на сайта на шоуто.
Фолк звездата Галена отпадна от Dancing StarsВ понеделник специален танц ще изпълнят Наско Сираков и приятелката на Гибона – Камелия Воче

След поредната вечер на елиминации в Dancing Stars отпадна двойката Галена и Светлин Димитров, въпреки че двама убедително водят в интернет класацията на сайта на шоуто www.dancingstars.btv.bg с 36,85% от гласовете. В дуела на звездите снощи участваха още Аня Пенчева и Рангел Спиров, и Божидар Истренов и Лили Величкова. Те обаче бяха спасени от зрителски гласове, въпреки че журито единодушно посочи Гибона като участника, който се е представил най-зле от тримата, застрашени от отпадане.

Илияна Раева и Гибона изпълниха специален танц за зрителите – на фона на парчето „Буря в сърцето ми”, изпълнено на живо то Софи Маринова и Устата в залата на Dancing Stars.
Двамата направиха такъв фурор, че Владо Божилов дори им даде оценка 11. Илияна излезе на сцената с лента за художествена гимнастика, а Гибона се появи с екип на Левски и футболна топка.
В понеделник съпругът на Илияна – Наско Сираков – ще танцува с приятелката на Гибона – певицата Камелия Воче.

Снощи в залата на Dancing Stars участниците получиха специален подарък от президента Георги Първанов. Държавният глава, който неотдавна сподели в интервю, че Music Idol и Dancing Stars са любимите му предавания, изпрати огромен букет.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars

Албена Денкова е победителят в Dancing Stars 2014

Дарин Ангелов, Михаела Филева и Албена Денкова са финалистите в Dancing Stars 2014

Нели, Албена, Антон, Михаела и Дарин ще се борят за купата на Dancing Stars

Прецедент: Илиана Раева вдигна 11 точки на Дарин Ангелов в Dancing Stars

Тройно предизвикателство ще получат участниците в Dancing Stars