Актуално В програмата

Фолк певицата Кали в „Нешоуто на Нед” по GTV в събота

Добави коментар

Шокиращ разговор тази събота в „Нешоуто на Нед” по GTV, когато гост ще бъде поп-фолк певицата Кали.
Фолк певицата Кали смята някои от парчетата си за повърхностни песнички
Кали

Любопитен и отчасти шокиращ разговор предстои да видим в събота от 21:00 ч. в „Нешоуто на Нед” по GTV, когато ще гостува една от най-откровените поп-фолк изпълнителки у нас – Кали, заедно с продуцента си Жоро. Това, което силно изненада Нед още в началото, е как събеседничката му оплю цялата чалга гилдия. Тя използва множество цветущи епитети относно нейните колежки и сподели какво мислели чужденците за тях.

Виновник за нейната кариера като певица била майка й. Тя успяла да я амбицира, като ѝ казала, че Сашка Васева е по-популярна от нея.
Нед беше впечатлен от нея не само защото е страшно пряма и откровена, но и защото го мисли за интелигентен. Сподели, че се срамува от някои от повърхностните песнички, които е изпълнявала. Но за сметка на това сега имала възможност да прави с тях какво си иска, а именно с напълно нов аранжимент, което им придава много клубно звучене.

Нед я подпита дали не ѝ пускат ръце по време на участията, но отговорът се оказа достатъчно показателен. Кали разказа и за няколко доста фрапантни случки с клиенти по време на участията ѝ по заведенията. Но какво са те ще разберем в събота от 21:00 ч.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нешоуто на Нед

Искрен Пецов - последният гост в “Нешоуто на Нед” по GTV за този сезон

В "Нешоуто на Нед" по GTV гост ще бъде Евгени Минчев

Море от бисери с „Нешоуто на Нед” и Тримата умници

Жоро от Survivor и Филип от Островът на изкушението при Нед

Митьо Пищова в „Нешоуто на Нед”