Актуално В програмата

Фолк певицата Кали смята някои от парчетата си за повърхностни песнички

Добави коментар

В събота от 21:00 ч. в „Нешоуто на Нед” по GTV, когато ще гостува една от най-откровените поп-фолк изпълнителки у нас – Кали.

Любопитен и отчасти шокиращ разговор предстои да видим в събота от 21:00 ч. в „Нешоуто на Нед” по GTV, когато ще гостува една от най-откровените поп-фолк изпълнителки у нас – Кали, заедно с продуцента си Жоро. Това, което силно изненада Нед още в началото, е как събеседничката му оплю цялата чалга гилдия. Тя използва множество цветущи епитети относно нейните колежки и сподели какво мислели чужденците за тях.

Фолк певицата Кали смята някои от парчетата си за повърхностни песнички

Виновник за нейната кариера като певица била майка й. Тя успяла да я амбицира, като ѝ казала, че Сашка Васева е по-популярна от нея.
Нед беше впечатлен от нея не само защото е страшно пряма и откровена, но и защото го мисли за интелигентен. Сподели, че се срамува от някои от повърхностните песнички, които е изпълнявала. Но за сметка на това сега имала възможност да прави с тях какво си иска, а именно с напълно нов аранжимент, което им придава много клубно звучене. 

Нед я подпита дали не ѝ пускат ръце по време на участията, но отговорът се оказа достатъчно показателен. Кали разказа и за няколко доста фрапантни случки с клиенти по време на участията ѝ по заведенията. Но какво са те ще разберем в събота от 21:00 ч.

Познатият като Супер Любо актьор Иван Матев, който в момента се подвизава като водещият на „Перфектната вечеря” по GTV Супер Иван, ще разговаря с Нед в неделя от 21:00 ч. Супер героят ще продължава да лети за БТК и е в много добри отношения с ръководството на телекома. Свалил е 20 кг. от последната реклама насам, но въпреки това все още се определя като ретросексуален. Той разказа и за дългата си кариера като актьор, за препятствията, които е трябвало да преодолее по време на участията си, за кандидатстването си в НАТФИЗ, за развода и настоящата си приятелка, с която имат малък син и за новото си местожителство, продиктувано от работата му в „Перфектната вечеря”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нешоуто на Нед

Искрен Пецов - последният гост в “Нешоуто на Нед” по GTV за този сезон

В "Нешоуто на Нед" по GTV гост ще бъде Евгени Минчев

Море от бисери с „Нешоуто на Нед” и Тримата умници

Жоро от Survivor и Филип от Островът на изкушението при Нед

Митьо Пищова в „Нешоуто на Нед”