Архив Горещо

Фолк дивата Андреа - момичето на шампиона

Добави коментар

Андреа в “Горещо” коментира голямата победа на приятеля си Кубрат Пулев... , отсъствието си от сватбата на Валери и Николета, отношенията си със Златка, Алисия, Емилия и дуета си с Анелия.


Андреа в “Горещо” коментира голямата победа на приятеля си Кубрат Пулев... , отсъствието си от сватбата на Валери и Николета, отношенията си със Златка, Алисия, Емилия и дуета си с Анелия.


Фолк дивата АндреаТази събота, 19 ноември, от 22:30 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид “Горещо” е една от любимите горещи гостенки - фолк дивата Андреа, която коментира голямата победа на приятеля си Кубрат Пулев: “Въпреки, че е много добър, аз лично не гледах мача – стоях с гръб към телевизора.

Обикалях в кръг и слушах – не смеех да гледам... Ако ме бият мене, сигурно ще ми е много по-лесно... Много е трудно да гледаш човека, когото обичаш на такова място и знаеш, че е важно мястото – не е само до боя – знаеш, че е важно да победи! Пък и когато започнат да се правят някакви тарикатски номера отсреща или нещо такова, аз изпадам в страшни емоции – крещя! Съседите щяха да ме изгонят!... Аз съм много горда с него – все пак той не го прави това от вчера. От самото начало, когато съм тръгнала с него, съм била наясно, че това е неговия спорт.”


Андреа коментира връзката си с един жълт папарашки сайт, снимката си върху “Учебник по евтина проституция”, отсъствието си от сватбата на Валери и Николета, отношенията си със Златка, Алисия, Емилия и дуета си с Анелия.

Тази събота Венета Райкова реши да провери и до колко са верни слуховете около новоизбрания “Мистър София” Мартин Иванов.
“Мистър София” Мартин Иванов

“Не ме е срам!” – коментира Мартин появилите се негови снимки като жена от шоута в нощни заведения. – “Нищо еротично няма! Шоутата бяха пародийни, комедийни - с цел забавление на аудитория в нощно заведение. Обличал съм всякакъв вид костюми и перуки... Обличам се, гримират ме, влизам в дадената роля, след което свалям костюма и живея нормалния си живот. Това в никакъв случай не ме обвързва с някаква сексуалност. Както може да се види – аз нямам самосъзнание на другия пол.” Мартин признава, че тези ангажименти не пречат на личния му живот – и приятелката, и родителите му знаят и го подкрепят.

„Горещо”, събота, 19 октомври 2011г., 22:30 часа, Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“

В програмата:

06:00 18.01.2021
Тв програма БНТ 1
Денят започва сутрешен блок с Христина Христова