Актуално Други

Флорънс Пю, Вера Фармига и още се присъединяват към “Hawkeye”

Добави коментар

Разкриха основния актьорски състав на сериала на Disney - “Hawkeye”.

Главният актьорски състав на сериала на Hawkeye във вселената на Марвел с участието на Джеръми Ренър като Клинт Бартън и Хейли Стайнфелд като Кейт Бишоп включва още Флорънс Пю, Вера Фармига, Тони Далтон, Фра Фи, Алакуа Кокс и Зан Маккларнън.

Въпреки че не са разкрити официални подробности за сюжета, смята се, че сериалът ще се фокусира върху това как Клинт Бартън обучава Кейт Бишоп да поеме ролята на Hawkeye.

Флорънс Пю ще повтори ролята си на Йелена Белова от предстоящата “Черна вдовица”, с участието на Скарлет Йохансон. Слуховете за завръщането актрисата във вселената на Марвел плъзнаха по-рано тази седмица. Пю е известна с ролите си в “Малки жени”, “Мидсомар”, “Семейни кютеци”, “Outlaw King” и други.

 Ще бъде ли Черната вдовица в „Hawkeye“

Вижте повече

Ще бъде ли Черната вдовица в „Hawkeye“

Според слуховете Флорънс Пю, която участва в “Черната вдовица”, ще се появи в „Hawkeye“ по Disney +

Вера Фармига ще влезе в ролята на майката на Кейт Бишоп - Елеонор Бишоп. Актрисата е може би най-известна с ролята си в поредицата филми “Заклинанието”. Фармига спечели номинация за Оскар през 2009 за „Високо в небето“.

Тони Далтон ще влезе в ролята на Джак Дюкесн. В комиксите Дюкесн е бивш цирков артист и престъпник, който е бил ментор младия Клинт Бартън. Тони Далтон е известен с ролята си на Лало Саламанка в “Обадете се на Сол”.

Фра Фи ще влезе в ролята на Казимеж “Кази” Казимиерчак, престъпник, известен като Клоуна. Алакуа Кокс ще изиграе глухата спортистка и майстор на бойните изкуства Мая Лопес, известна още като Ехо. Зан Маккларнън ще ще влезе в ролята Уилям Лопес, бащата на Мая.

Режисьор на “Hawkeye” ще бъдат Амбър Финлейсън и Кейти Елууд. Очаква Hawkeye да дебютира през есента на 2021 г. в Disney +.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Hawkeye , Дисни+ , Disney +

Warner Bros. отменя филма “Батгърл"

Дисни+ разработва адаптацията на "Ерагон"

Нов трейлър на The Lord of the Rings: The Rings of Power

​Aнимационният сериал „Първобитно“ с втори сезон в HBO Max​

Нов трейлър на The Lord of the Rings: The Rings of Power