Актуално В програмата

Финалната тройка в Hell’s Kitchen България ще стане ясна тази вечер

Добави коментар

Шеф Ангелов предизвиква финалистите да приготвят перфектно фюжън ястие

До финала на Hell’s Kitchen България остават само два дни и на 24 май шеф Виктор Ангелов ще избере победителя от първия сезон на състезанието.

 

Добави описание

 

Преди това обаче, четиримата финалисти ще преминат през трудни изпитания, за да останат само двамата най-добри. Тази вечер от 21:00 часа по NOVA, шеф Ангелов ще постави предизвикателство на тема фюжън кухня, а след вечерната резервация един от тях ще се раздели с участието си в състезанието на крачка от големия финал.


Фюжън кухнята е направление в кулинарията, в което умело се обединяват характерни продукти от различни национални кухни. За него са необходими изключителни познания, защото много често отделните компоненти в една фюжън чиния на пръв поглед могат да изглеждат несъвместими. Тази вечер всеки от четиримата финалисти ще изтегли по два флага и ще трябва да приготви перфектна фюжън чиния с характерни продукти от държавите, които са се паднали. В помощ за оценяването и избирането на най-доброто ястие, на помощ на шеф Ангелов ще се притече шеф Койчев, който има дългогодишен опит в ресторанти по цяла Европа, включително и такива със звезди Мишен. Победителят ще получи приятен следобед в игра на голф и доза самочувствие за предстоящата вечерна резервация.

 

Добави описание


Четиримата финалисти ще имат и отговорната задача сами да се справят с всички поръчки на вечерята и то по перфектен начин, защото на този етап от състезанието всяка грешка се наказва изключително сериозно. В края на вечерта ще стане ясна и финалната тройка, а кой ще финишира на почетното четвърто място, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Българин от САЩ е следващият изгонен от Hell’s Kitchen

Неочаквана елиминация беляза новия епизод на Hell’s Kitchen България

Сериозни конфликти в Hell’s Kitchen тази вечер

Учителка и ученичка са първите изгонени от Hell’s Kitchen България

Hell’s Kitchen стартира тази вечер с три отбора и тричасов мега епизод