Лица За звездите

Филип Киркоров се обръсна гола глава за роля във филм

Добави коментар

Говори се, че Филип Киркоров слиза от музикалната сцена, за да се отдаде изцяло на киното.
Говори се, че Филип Киркоров слиза от музикалната сцена, за да се отдаде изцяло на киното.

Филип Киркоров се обръсна гола главаПреди по-малко от месец, в Москва се състоя официалната кинопремиера на продължението на филма «Любовь в большом городе 2». Една от главните роли в двете части на романтичната комедия е поверена на руската мегазвезда Филип Киркоров, който се раздели с красивите си дълги коси в името на екранния си герой.

Страстта на Филип Киркоров към киното не е от вчера. През 2008 г., кралят на руския шоубизнес приема предложението на режисьора Мариус Вайсберг да участва в снимките на романтичната комедия “Любовь в большом городе”. В нея той играе ключовата роля на Свети Валентин, която му донася огромен успех и популярност като актьор в Русия. След премиерата на лентата, Филип Киркоров се превръща в истинска кино сензация, а страстта му към снимачната площадка се разпалва многократно.

Филип Киркоров се обръсна гола главаПрез 2009-та, екипът заснема продължението на филма в Тайланд, а този път Свети Валентин (а.к.а. Филип Киркоров), се появява в ролята на тибетски монах. Заради новия си екранен образ, най-богатият и ексцентричен изпълнител на руската сцена се налага да се раздели с емблематичните си дълги коси.

Желанието на Филип Киркоров да развива своята кино кариера е толкова голямо, че се съгласява да се подстриже нула номер и дори намеква, че може скоро да напусне сцената в името на киното. Самият Филип Киркоров споделя за решението си: “Обичам киното и смятам съвсем скоро да се установя в него за постоянно. Идеята на режисьора всичко във филма да бъде натурално, дори тибетския монах да е с гола глава сериозно ме притесниха, защото след това трябваше да живея с промяната. Но сега съм му благодарен за идеята, защото именно с този филм открих нови нюанси в личното си творчетсво.”

Очаква се Филип Великолепни, както е наричан от световната преса, да представи своя нов имидж по време на предстоящото му гостуване в България през лятото, по покана на компания DEGRIS. Какъв ще бъде той обаче, дали наистина ще пее у нас като за последно, и в каква светлина родната публика ще види един от най-популярните артисти в Русия, самата звезда пази в пълна тайна...През лятото на 2010-та, по екраните в САЩ ще тръгне още един филм с участието на Филип Киркоров, в който освен актьор, руският музикален феномен е и съпродуцент на лентата.
По същото време, мегазвездата ще гостува в България по покана на компания DEGRIS, за да даде старт на грандиозното си лятно турне в София, Пловдив, Варна и Бургас. На родна сцена звездата ще представи новата си бляскава шоупрограма “Просто подари”, в която са включени и водещите песни от саундтраковете на двете части на "Любовь в большом городе" – “Просто подари”  и "Струны".

Билети за грандиозните шоу-спектакли на Филип Киркоров в София, Пловдив, Варна и Бургас, могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM  и касите на НДК, касата пред общината в Пловдив, Летен театър-Варна и Летен театър-Бургас.


Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Филип Киркоров

Филип Киркоров в България с двете си деца

Филип Киркоров в първия епизод на 5 сезон на „Предай нататък”

Драго Драганов със скъп подарък от Филип Киркоров

Дует "Ритона" ориса децата на Филип Киркоров

Филип Киркоров: Роди ми се син