Актуално В програмата

Филип Киркоров и дует “Ритон” в “Шоуто на Николаос Цитиридис”

Добави коментар

Тази вечер точно в 22:30 ч. зрителите на bTV ще станат свидетели на историческа първа среща на живо между мега звездата на руската естрада – Филип Киркоров и българските му колеги и приятели – Катя и Здравко от дует “Ритон”.

Те ще се срещнат за първи път “очи в очи” от четири години насам – в студито на “Шоуто на Николаос Цитиридис”. Тримата, които са известни с приятелството си от години, не бяха в добри отношения през последните от тях, а че всичко това “вече е минало” ще покажат и докажат самите те в понеделник вечер по bTV. Много музика, златни хитове, общи изпълнения, спомени, снимки и усмивки от старите ленти ще усмихнат широко и всички пред екрана в един от най-носталичните епизоди на късното шоу, до сега.

От позцията на своите 27 години, водещият Николас Цитиридис ще бъде щастлив да се запознае с неподозирани за него музикални истории от близкото и не чак толкова близкото минало, ще се срещне “очи в очи” със звездите на “Златния орфей” и дори ще се “пренесе” в славните му години. А с изпълнението на песента “Захар”, чийто автор е Филип Киркоров, на молдовската певица в конкурса „Евровизия“ - Наталия Гордиенко, всичко бързо ще си дойде на мястото и ще върне гостите и водещия в днешния ден.

В “Шоуто на Николаос Цитиридис” мега завездата Филип Киркоров ще разкаже още какво е правил и прави по време на пандемия, от кога не е бил в България и ще сподели как е разпродал мега-гардероба си, който наистина е мега, точно в този момент.

Гледайте ексклузивната и емоционалната първа среща на живо между мега звездите на руската и българската естрада – само в “Шоуто на Николаос Цитириди” тази вечер от 22:30 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Николаос Цитиридис

​ “Шоуто на Николаос Цитиридис” закрива сезона с Виктория и Виктор от “Ергенът“

Новият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” стартира на 31 януари

“Шоуто на Николаос Цитиридис” посреща 2022-ра с празнично новогодишно издание

Дързост, красота и доза веселба в новия сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Новият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” стартира на 6 септември по bTV