Актуално В програмата

Фики завоюва поредна победа в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

Добави коментар

Суинг и аплодисменти донесоха поредна победа на Фики като Рей Чарлз.

„Имах възможност да изпълня един от моите любими изпълнители. Много съм развълнуван! Синът ми гледа всички мои преобразявания – тази сутрин дори ми показа какво му е направило впечатление в Рей Чарлз“, сподели певецът.

В десетия лайв на шоуто за имитации „Като две капки вода“ преведе участниците през емблематични парчета на 80-те и актуални хитове на световната сцена. Началото беше поставено от Поли Генова, която върна журито в носталгични времена с Bee Gees и образа на Бари Гиб. Малко по-късно Милица се срещна с рока в лицето на Bon Jovi и култовото парче “Livin’ in a prayer”.

„За първи път се сблъсквам с певец, който пее по-лирично от мен!“, категоричен беше AZIS, който успешно влезе в тандема на Charles & Eddie.

Звученето на 90-те му донесе положителни оценки на журито, което единодушно обяви представянето му за един от най-добрите му образи от началото на сезона.

С високи токчета Рафи се спусна в хореографията на Dua Lipa – с помощта на Funky Monkeys изпълнителят пресъздаде настроението на цветното видео към песента “Physical”. Ориенталски танци и извивките на Амр Диаб прозвучаха в преобрзяването на Софи Маринова, която призна, че искрено се е забавлявала на сцената. „Тази песен звучи лесно, но всъщност е голямо предизвикателство. Мисля, че ти се справи много добре“, допълни Хилда. Къци се превърна в интернет сензцията Джорджано и неговия хит „Отиваме на купон“, изпълнявайки парчето пред оригинала. Миро, познат на публиката с артистичното име Джоджано, го аплодира, допълвайки шеговито, че образът му не е лесен за имитация.

В компанията на Тони Стораро Михаела Маринова се превърна във Фики с един от големите хитове на баща и син.

„Михаела е много талантливо момиче и много добра певица. Желая успех а нея и останалите участниците участниците, които всеки път успяват да излязат от себе си и да бъдат някой друг“, сподели специалният гост.

Следващата седмица Милица ще бъде Михаела Маринова, а Софи Маринова ще се преобрази в екстравагантната Лейди Гага. Рафи ще продължи линията на женските образи с Лайза Минели, а Поли ще вземе едиюно от култовте парчета на Тина Търнър. AZIS ще влезе в образа на своя по-млад колега Фики с едно от неговите народни изпълнения, а Михаела Маринова ще бъде Джими Самървил. Къци ще се преобрази в Слави и неговият дует със Софи Маринова, а победителят за вечерта Фики ще бъде самият Тони Стораро.

На 3 април шоуто за преобразявания ще бъде в празнична пауза, а след това зрителите ще могат да го видят отново на 10 май.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Краси Радков е големият победител в юбилейния сезон на „Като две капки вода“

Александър Сано в образа на Дейв Гахан спечели Като две капки вода на полуфинала

„Като две капки вода“ : Крисия победи с емоционално и лично изпълнение

Моню Монев с първа победа в „Като две капки вода“

​Краси Радков грабна победата в незабравимата нощ в „Като две капки вода“