Актуално В програмата

FIKI с втора победа в „Като две капки вода“ сезон 9 - All Star

Добави коментар

„Благодаря на участниците и екипа, че винаги сме заедно като едно семейство“, сподели FIKI, който завоюва обедата за втори път в рамките на „Като две капки вода“ Сезон 9 – All Stars.

Певецът изправи на крака публиката с наелектризиращата песен на Тина Търнър “The best”. „Тина Търнър притежава феноменален глас. Днес тя даде интервю, в което сподели, че приключва с професионалната си кариера“, разказа изпълнителят.

Вечерта беше открита от Къци с пънк изпълнение в ролята на Аврил Лавин.

„Поведението на Майли, която е изключително провокативна, беше една от най-сложните ми задачи. Тя обича себе си и аз трябва да се заобичам в нейния образ“, сподели Михаела Маринова, която се преобрази в Майли Сайръс с дързост и оригинални костюми.

Френската класика “Je ne regrette rien” беше изпълнена от Поли Генова, коятo остави своя сценичен темперамент за образа на Едит Пиаф.

„Това беше един от най-добрите ти образи до този момент!“, категоричен беше Фънки.

Милица си припомни руския език за изпълнението на екстравагантната украинска звезда Vitas. Впечатляващият сценичен пърформанс беше аплодиран от пубиката и журито, което беше искрено изненадано от комбинацията на поп и оперно звучене. Сцената се превърна в кадър от Боливуд с появата на Рафи в образа на индийския изпълнител Дарен Менди. Ритмите продължиха с AZIS , който пренесе публиката в едно от емблематичните парчета на Шакира.

„Смятам, че скоро не си се забавлявал толкова на образ!“, заяви Юлиан Вергов.

„Тази песен тананикам от дете! Харесвам клипа и култовата сцена с прахосмукачката, сподели Софи Маринова, която се завърна на живо в шоуто. Певицата провокира усмивки и настроение сред публиката, влизайки в ролята на Фреди Меркюри и парчето, което апелира свобода на духа.

Къци ще избира между Ела Фицджералд и Луис Армстронг, а AZIS ще се върне към мъжките образи с Атанас Георгирев и един български рок хит. Михаела Маринова ще скочи в Euphoria с Лорийн, а Милица ще бъде Куин Латифа с ролята ѝ в мюзикъла „Чикаго“. Рафи ще се превърне във Фил Колинс, а Поли Генова ще бъде Софи Маринова. Самата Софи пък ще се преобрази в Рафи, а победителят за вечерта FIKI ще бъде Дейвид Ковърдейл.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Краси Радков е големият победител в юбилейния сезон на „Като две капки вода“

Александър Сано в образа на Дейв Гахан спечели Като две капки вода на полуфинала

„Като две капки вода“ : Крисия победи с емоционално и лично изпълнение

Моню Монев с първа победа в „Като две капки вода“

​Краси Радков грабна победата в незабравимата нощ в „Като две капки вода“

В програмата:

17:00 12.12.2022
Тв програма Investigation Discovery
09:00 13.12.2022
Тв програма Investigation Discovery
19:00 17.12.2022
Тв програма Investigation Discovery