Актуално Други

Фермата (The farm) по bTV

1 коментар

Фермата ще покаже на всеки, който е мечтал за "простичък селски живот" какво всъщност се крие зад тези думи.

Представяме ви реалити играта The Farm, за която се твърди, че ще се излъчва по bTV с водещ Ники Кънчев. Фермата ще бъде отговорът на bTV и продуцента Нико Тупарев срещу Биг Брадър 4 на Нова ТВ.

Фермата (The farm) по bTV

 

Име: Фермата;
Оригинално заглавие: The Farm;
Продължителност: 40 x 23 min + 10 x 45 мин;
Тип: Реалити шоу-игра.

 

Фермата ще покаже на всеки, който е мечтал за "простичък селски живот" какво всъщност се крие зад тези думи. Шест мъже и шест жени ще бъдат принудени да живеят като фермери и да оцелеят без екстрите, които съвременния човек приема като даденост: течаща вода, електричество, баня и тоалетна да не говорим за телевизия, интернет и мобилни комуникации.

"Съперниците" започват своя нов живот в ранни зори захвърлени в "средата на нищото" на десетки километри от най-близкия намек за цивилизация.
Разполагайки само с проста, рисвана на ръка, карта и примитивен компас те ще трябва да намерят пътя към заветния знак Х. Малко след изгрев те ще намерят търсената дестинация - запусната ферма откъсната от света, където ги очаква истинското предизвикателтво.

В продължение на следващите десет седмици зрителите ще проследят съвместния живот на участниците в шоуто и техния път назад към примитивното в епизоди от по половин час всеки ден. Животът им ще бъде истински ужас в условията на изолация и нецивилизована среда. За да оцелеят участниците ще трябва да се научат да живеят извън установената им рутина.

Пикантна подправка към ежедневието им е пълната липса на инструмени и сечива в помощ на ежедневните дейности на учасниците. Те ще бъдат върнати назад във времето, когато земята не се е оряла с трактори и хората са събаряли дървета за огрев без брадва, разчитайки единствено на собствените си сили и находчивост. Единствената компания и помощ на "фермерите", освен самите те, ще бъдат животните с които разполагат. Всяка седмица участниците ще получават нови попълнения от животни -  няколко кокошки, малко стадо от овце или крави или просто глутница кучета.

Въпреки описаните по-горе "нечовешки" условия на живот Фермата е не само игра на физическо оцеляване - тя е и игра и на директни елиминации с интересни правила и завладяващ сценарий. Освен предпоставката за интензивно сътрудничество между участниците сценарият на играта ще подложи отношенията помежду им на истински "животински" тест за "оцеляване".

В края на първата седмица всички участници се събират и оценяват
ефективността на всеки "фермер" от първите дни на тяхното пребиваване във Фермата. Най-популярния и успешен участник печели титлата "Фермер на седмицата". Три дин по-късно - в сряда - "Фермерът на седмицата" ще трябва да избере един от участниците който да се състезава във вълнуващ дуел в петък. Избраният участник на свой ред избира своя съперник, който определя категорията на съревнованието - сила, издържливост или интелект. Учасникът загубил петъчния дуел е длъжен моментално да напусне фермата, но ... за да стане по-интересно преди това трябва да избере следващия "Фермер на седмицата".

След десет седмици на елиминации само един от участниците ще "оцелее" да се изправи пред финалния тест за голямата награда.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Моника Пепеланова се сбогува с „Фермата“ 9

„Канатица“ се измъкна от „ада“ след решителна битка във „Фермата“ по bTV

Цветина Иванова колабира на Арената и напусна „Фермата“ 9

Битка на гигантите се задава във „Фермата“ по bTV

Неделина Цанева е първата напуснала „Фермата“ 9 по bTV