Актуално На кафе

Фахрадин Фахрадинов открил любовта на живота си в „Пирогов”

Добави коментар

Фахрадин Фахрадинов избра студиото на Гала, за да представи половинката си, с която сключи брак на 10 септември.
Фахрадин ФахрадиновФахрадин Фахрадинов открил любовта на живота си в „Пирогов”. Това сподели Фахрадин Фахрадинов , който гостува заедно със съпругата си Владимира в „На кафе”. Фахрадин Фахрадинов избра студиото на Гала, за да представи половинката си, с която сключи брак на 10 септември.

Искрата между двамата пламва през януари, когато се засичат в института за спешна помощ.
Актьорът е там с племенницата си, а Владимира – с бебето си. „Не можех да откъсна поглед от нея”, сподели младият Фери. Двамата обаче не успяват да разменят нито дума. Когато се прибира вкъщи, Владимира го открива във Фейсбук и му пуска съобщение: „Аз съм момичето от болницата. Помниш ли ме?”.

Фахрадин Фахрадинов

Фахрадин веднага ѝ взема телефонния номер и още същата вечер определят първата си среща. Двамата се виждат на пейка пред нейния блок. Три месеца по-късно Фери и Владимира заживяват под един покрив заедно със сина й, който е от предишна връзка.

Явор от „Забранена любов” не се колебае дали да заживее със самотна майка с бебе на една годинка. Той е убеден, че чувствата са по-важни, а и получава подкрепа от най-близките си хора. Фери и съпругата му не крият, че имат планове за още деца.

Владимира„Винаги съм си представял, че трябва да предложа брак някъде в чужбина, на брега на морето, но не стана така. Бяхме в Приморско, на едно романтично място. Стана на момента, почнах да горя и осъзнах, че сега е моментът да ѝ предложа брак". Въпреки че ѝ е дал време да си помисли, Владимира казала „Да" точно след минута.

Сватбата е била на 10 септември, като те са я организирали съвсем сами.
Запазват церемонията в тайна от медиите, за да изживеят пълноценно най-щастливия ден в живота си. В кухнята на Гала Фахрадин и Владимира приготвиха ястие от украинската кухня – Акрошка. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фахрадин Фахрадинов