ТВ анонси Extreme Sports Channel

Extreme Sports Channel с ново предаване „Kenny Belaey’s Big Time”

Добави коментар

Extreme Sports Channel представя световната премиера на новото предаване „Kenny Belaey’s Big Time”, което проследява развитието на траял колоезденето
Като част от специалната програма в чест на 10-тия рожден ден на Extreme Sports Channel, популярният канал представя световната премиера на новото предаване „Kenny Belaey’s Big Time”, което  проследява развитието на траял колоезденето

Kenny Belaey’s Big TimeExtreme Sports Channel представя нова поредица от три части, с продуцент и водещ Кени Белай – световен шампион по траял колоездене. „Kenny Belaey’s Big Time” надниква в сърцето на световната траял сцена. Поредицата включва епични пейзажи, вдъхновяващи интервюта и, разбира се, удивителни трикове. Гледайте трите епизода от 16 януари, всяка събота, от 9:00, 14:00 и 20:00 и повторение на епизодите без прекъсване на 31 януари от 20:30 само по Extreme Sports Channel.

Kenny Belaey’s Big TimeКени е движещата сила на предаването. „Моята идея бе да направя документална поредица за истинския траял , в която водя зрителите и ги срещам с интересните хора, създали този спорт. Снимахме по целия свят и показахме, че траялът може да бъде практикуван както за забавление така и за участие в състезания и най-важното– исках да докажа, че траялът е в основата на всеки друг спорт и че може да помогне при изграждането на техниката за всеки друг вид колоездене.

Идеята ми хрумна, когато осъзнах, че всъщност никой не популяризира този вид колоездене, освен някои райдъри, които правят демонстрации пред тясна аудитория и домашни филмчета, разпространявани по интернет. Реших, че мога да променя всичко това с контактите, които съм създал за тези 10 години, през които съм печелил състезания и стотиците демонстрации, които съм правил по целия свят..
.”

Траял колоезденето се възражда във Великобритания. Понякога описван като паркура на планинското колоездене, траялът изисква изключителни физически умения и сила, креативност и изобретателност, както и огромна доза решителност, за да успееш.

Kenny Belaey’s Big Time

По време на снимките Кени Белай пътува до Великобритания с намерение да разбере защо британските колоездачи са прочути като най-смелите.
През седмиците, прекарани в Лондон, той се запознава с неизвестния дотогава Дани Макаскил. След срещата им, Дани се радва на голям успех, благодарение на извънредно популярно видео в You Tube, което е гледано 11 милиона пъти само за няколко месеца. Наскоро Дани беше потърсен от групата The Doves, за да се снима в техния видеоклип към песента “Winter Hill”.

Kenny Belaey’s Big TimeКени Белай е 26-годишен гений на траял колоезденето. Роден в Белгия, Кени издига спорта до съвсем нови равнища навсякъде по света. Кени практикува траял от 12-годишна възраст, правил е изпълнения в над 20 страни и е настоящият носител на Световната купа – титла, която държи в продължение на шест поредни години. Прочутият посланик на спорта съвсем скоро счупи световния рекорд за брой въртения на 180 градуса за една минута – цели 34, подобрявайки предишния рекорд, дело на британец.

Освен че в поредицата се среща с най-добрите колоездачи във Великобритания, Кени се отправя към Барселона – родината на траяла, и към Америка, за да изпробва някои изумителни планински терени. В Каталуния Кени е изключително поласкан да се срещне със създателите на състезанията в стил траял, известни като Монти, От Пи и Сезар Каняс. На фона на впечатляващата Барселона, Кени разговаря с тези идоли за това как е проходил траялът в онези далечни години.

В Америка Кени представя още някои големи имена като Дейв Мира, Аарън Чейс и Ханс Рей. А след това се отправя към зашеметяващите планински трасета, прилагайки уменията от уличния стил в природата.

Kenny Belaey’s Big Time

Сред спортните знаменитости, представени в поредицата са: Тони Боу (звезда в мототраяла), Дейв Мира (легенда на BMX колоезденето), Хан Рей и От Пи (пионери на траяла), Дани Макаскил (шотландският ас на стрийт колоезденето) и много други.

“Kenny Belaey’s Big Time” можете да гледате от 16 януари в три поредни съботи от 9:00, 14:00 и 20:00. Не пропускайте и повторението на трите епизода на 31 януари от 20:30 единствено по Extreme Sports Channel.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Kenny Belaey’s Big Time

Интервю с Кени Белай