ТВ анонси ТВ анонси

Extreme Channel за първи път е медиен партньор на българско спортно събитие

Добави коментар

Тази година Extreme Channel ще бъде официален медиен партньор на Home Mountain Winter DH 2022, част от традиционния „Витоша Зимен Фест“ на 22 януари.

Шестото поредно издание на сноубайк състезанието на Витоша се организира от „Консепт Криейтив Крю“ и ще бъде Национален шампионат за 2022 г. Това е и първото в света състезание от този тип, станало част от календара на Международния Колоездачен Съюз /UCI/, който през 2021 г. прие зимния байк като официална дисциплина. Зимно състезание с велосипеди по сняг е организирано за първи път в света експериментално у нас още през 2011 г., така че България е новатор в това отношение и има огромна заслуга за утвърждаването на дисциплината в международен мащаб.

За първи път Extreme Channel ще промотира българско спортно събитие - както чрез рекламен клип по канала, така и на своя уебсайт и в социалните си медии. А след събитието феновете на спускането по сняг с велосипеди ще могат да се радват и на многократни излъчвания по Extreme Channel на репортаж от тазгодишния сноубайк шампионат на Витоша.

Стартиран през 1999 г., Extreme Channel е водещ телевизионен канал за екшън спортове в света с над 16 милиона абонати в над 40 страни. Надяваме се, че след като направи българското събитие Home Mountain Winter DH 2022 достъпно за своите зрители в цял свят, популярният телевизионен канал ще прояви интерес и към други български спортни събития.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър