Спорт Футбол

ЕВРО 2008 на големия екран

1 коментар

"Кино Арена" показва всички мачове от ЕВРО 2008 на най-големите екрани в България.

"Кино Арена Запад" и "Кино Арена Младост", които единствени разполагат с 8 кинозали с дигитални проектори, ще излъчват директно всичките 31 мача от Европейското първенство по футбол 2008 в Австрия и Швейцария. Съгласно утвърдената практика на „Кино Арена“ – винаги да използва най-доброто техническо оборудване, залите разполагат с най-високия клас филмови прожектори и аудиосистеми, както и с всички необходими елементи, осигуряващи уют и пълен комфорт на зрителите.

Публиката ще има възможността да закупи билети и да гледа мачовете в уникална обстановка: удобни кресла, широки пътеки, които позволяват влизане и излизане по всяко време; огромни екрани, които те карат да се чувстваш като на трибуните на стадиона. Всеки зрител може да дойде с приятели и компания, да се настани удобно в креслата, да отпива кока кола или бира. Усещането е като на трибуните  на стадиона. Зрителите ще имат чувството, че гледат любимите си отбори на живо. Настроението на пушачите няма да бъде помрачено, тъй като на определените за пушене места ще има монитори и така няма да пропуснат гола, докато са извън залата.

Влизането в залите ще бъде както за кинопрожекция - с билети. Цените на билетите са 2 лв за мачовете в предварителните групи, 5лв - за мачовете от директните елиминации и 10 лв – за финала.

Програмата с часовете на излъчвания на мачовете ще бъде публикувана в специална брошура на касите на кината Арена, в интернет на сайта gong.bg и във вестник "7 дни спорт".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ЕВРО 2008

ЕВРО 2008, програма

ЕВРО 2008 - финал, Германия и Испания

ЕВРО 2008, Германия и Турция

ЕВРО 2008, Испания и Италия

ЕВРО 2008, Русия и Испания