Актуално В програмата

Евгени отправя официално предложение за брак във финала на „Ергенът“

Добави коментар

Изключително емоционални обещават да бъдат финалните епизоди на най-романтичното приключение в българския телевизионен ефир „Ергенът“ в сряда и четвъртък вечер по bTV.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

След драматичните събития, които разтърсиха имението на любовта през последните седмици, световноизвестният виртуоз Евгени Генчев е изправен пред най-трудното си решение до този момент – да избере своя спътница в живота измежду Елена, Валерия и Микаела. Трите стигнаха до финалната права по пътя към сърцето на музиканта, а коя от тях ще получи официално предложение за брак и какъв ще бъде отговорът ѝ, предстои да разберем само в ефира на bTV.

„От 25 жени, с които имах възможност да се запозная в това приключение тук, с Елена, Микаела и Валерия успяхме да постигнем най-голяма близост и да създадем най-силна връзка. И трите са изключително различни, но същевременно притежават много ярка индивидуалност, чар и красота. Изборът ми не е труден, а направо невъзможен. Бурята от емоции, която и трите предизвикват у мен, заглушава и разум, и ум… дори сърцето“, споделя Евгени на прага на съдбоносния си избор.

Пианистът е подготвил специални изненади за трите финалистки, а първата от тях е среща с най-близките им, които ще ги посетят в имението, за да им окажат подкрепа и да им дадат съвет. Пред майка си и най-добрата си приятелка Елена ще признае, че е влюбена както никога досега, а Микаела няма да сдържи емоциите си от сантименталния жест, който доведеният ѝ баща ще направи специално за Евгени. Валерия пък ще бъде посъветвана от майка си да остави на по-заден план каузата си, ако иска наистина да задълбочи отношенията си с пианиста. Дали защитничката на животни в беда ще изрази готовност да направи компромис с призванието, на което е посветила живота си, не пропускайте да разберете в сряда вечер (17 май) от 21:00 ч. по bTV.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Евгени ще отведе и трите претендентки на вълнуващи индивидуални романтични срещи из най-красивите кътчета на Средиземноморието, а в края на вечерта зрителите ще станат свидетели на последната за сезона Церемония на розата, белязана от тъга и разочарование, след като музикантът обявява решението си с коя от тях да се раздели на крачка от големия финал.

Развръзката във втория сезон на „Ергенът“ предстои в четвъртък (18 май) със специален тричасов епизод от 20:00 до 23:00 ч. в ефира на bTV. Тогава в имението на любовта ще пристигнат родителите на Евгени, които ще се запознаят с двете участнички, стигнали до заключителната фаза в надпреварата за сърцето на техния син. Харизматичният „ерген“ ще има възможност да се уедини насаме с тях в имението си, вратите на което предстои да отвори за пръв път.

На специална Церемония Евгени ще обяви окончателното си решение с коя от дамите да се раздели завинаги и на коя да отправи официално предложение да задълбочат взаимоотношенията си и в реалния живот. Валерия, Микаела или Елена – коя от тях ще чуе от Евгени думите: „Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена!“, с пръстен в ръка – не пропускайте да разберете в големия финал на „Ергенът“ в четвъртък от 20:00 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ергенът

Бизнесменът Александър Младенов се впуска в търсене на любовта в „Ергенът“

Валерия е избраницата на Евгени на финала на втория сезон на „Ергенът“

Евгени избира между Валерия и Елена във финала на „Ергенът“

Ирина и Поли отпаднаха на метри от големия финал в „Ергенът“

Евгени „се жени“ тази седмица в „Ергенът“