Актуално Търси се...

Евгени Дайнов в „Търси се...” - събота, 11 юли

Добави коментар

Евгени Дайнов разкрива какъв себе си извън политическите анализи тази събота в „Търси се...” тази събота, 11 юли, от 11.00 часа по bTV
Най-известният и атрактивен български политолог – Евгени Дайнов - ще бъде гост в „Търси се...” тази събота, 11 юли, от 11.00 часа по bTV. Какъв е професорът-рокаджия извън политическите анализи – водещите Меги и Нели ще разкрият това с помоща на най-близките му хора.

Евгени Дайнов в „Търси се...”


Първата среща за Евгени Дайнов ще бъде с неговия колега и близък приятел от години – политолога Огнян Минчев. Именно той ще разкрие, че едно от големите удоволствия на Евгени е да живее в своето любимо село Миндя, за се грижи за градината, защото именно там се чувства най-свободен. Огнян Минчев ще упрекне своя приятел в едно нещо – че похабява сливите, които растат в двора му за сладко, а не за да прави сливова ракия. Затова той ще го предизвика в студиото да изпие една ракия с шопска салата, за да оцени вкуса и да поправи недоразумението.

Евгени Дайнов в „Търси се...” Евгени Дайнов е известен и като един от най-големите рокаджии у нас. Още от 16-годишен той свири в различни групи, а последната, с която работи е група „Магистри”. Членовете на бандата, с която политологът свири в столичен рок клуб, ще го опишат като музикант от различна класа. Зрителите ще чуят и песни от първия албум на „Магистри”. Групата ще провокира Евгени да извири едно парче, но с обърната на обратно китара. Дали ще покаже своя музикален талант и по този начин – зрителите ще видят в предаването.

Много емоционална ще бъде срещата на политолога с неговите родители, благодарение на които той е обиколил много страни по света, учил е в Англия и именно там завършва в Оксфорд, където сформира и първата си рок група.
Родителите на Евгени ще разкажат какъв е бил той като дете и как се е превърнал в невероятен домакин. Баща му ще го върне към едно от любимите му хобита – риболова. Зрителите ще видят дали Евгени с лекота може да закачи кукичка на една въдица, така както го е учил баща му. Сестрата на политолога – Милена също ще провокира музикалния му талант. Тя ще помоли за всички зрители на „Търси се...” Дайнов да изпълни единствената песен от албума на „Магистри”, която той пее.

Евгени Дайнов в „Търси се...”За популярноста на Евгени Дайнов сред младите хора ще разкаже друг негов приятел – Едвин Сугарев. „Студентите му го харесват, защото той е като тях – освободен, с дълга коса, с татуировки, рокаджия и винаги в настроение”, споделя той. „Много пъти заради външния ми вид не са ме допускали до важни политически сбирки, организирани понякога от самия мен”, пък ще признае политологът и ще разкажа някои от най-фрапиращите случаи.

Последната изненада за Евгени Дайнов ще бъде още един негов приятел от първите години на демокрацията у нас – най-известния фолклорист в България Георг Краев. Има ли промяна от онези години досега – зрителите ще научат в края на „Търси се...”.

Снимки: Пламен Стоев

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“