Актуално В програмата

Есил Дюран гост в „Градски легенди”

1 коментар

Тази вечер (08.06.) светското шоу на ТВ 2 „Градски легенди” е подготвило уникално интервю с най-фината дама от журито на „Мюзик Айдъл” – Есил Дюран.
Уникално интервю с Есил Дюран тази вечер по ТВ 2 в светското шоу „Градски легенди”. В разговор с Вили Сечкова Есил разкрива повече за работата си по хитовото риалити шоу, както и за новите си проекти.

Пред камерата на „Градски легенди” в разговор с Вили Сечкова, Есил Дюран разказва за началото на кариерата си и как работата ѝ в скандинавските страни я сближава след време с Димитър Ковачев – Фънки.

Есил Дюран разкрива и интересен момент от биографията си, свързан с т.нар. „шолички”. Какво означават те и по какъв начин са вплетени в житието на изпълнителката на хитове като „Есемес”, ще стане ясно в неделя от 21 часа по ТВ2.

Пред Вили Есил Дюран ще разкаже и за зверската катастрофа, в която е участвала преди години. Певицата разкрива за първи път в ефира на ТВ 2 как е била спасена и как е преживяла шока от тежкото събитие.

„Градски легенди” ще изненада зрителите си и с новите коментатори на звездните интервюта. От тази седмица с тази "тежка" задача ще се заемат Любомир Милчев – Денди и Емануела.
  • Денди нашумя с участията си в няколко хитови тв шоута. Иначе Любомир Милчев е писател, фотограф и колекционер на антични предмети. Има собствена рубрика в интернет портал и е желан консултант по въпросите на добрия вкус. Денди се характеризира с фини маниери, богата обща култура и доза ексцентричност. За свое мото е приел девиза на Фердинанд - „Вярност и постоянство”.
  • Емануела е една от най-прогресиращите попфолк певици в момента. Дебютната ѝ песен е „Нищо мъжко”, но напоследък придоби популярност с хитове като „Мили мой, ангел мой” и „Да си плащал”.

„Градски легенди” в неделя, 8 юни, от 21 часа по ТВ 2
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Градски легенди

„В джаза събота вечер” с Вили Сечкова по bTV

Виолета Сечкова и “Градски легенди” се завръща на екрана, но по bTV

Финалната фаза на „Новото лице” по PRO.BG - понеделник, 14 септември

„Новото лице” стартира на 31 август

Над 600 се бориха за „Новото лице” на „Градски легенди”