Актуално В програмата

Ерикназ Каранцян напусна Hell’s Kitchen България

Добави коментар

Номинираните Гичка и Божидар се представиха отлично като капитани на отборите си по време на решаващата вечерна резервация

Ерикназ е поредният участник, който напусна кулинарното състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen България. Шеф Ангелов я изпрати с аплодисменти и призна, че се гордее с нея, защото човек трябва да се предизвиква и да учи през целия си живот.

 

Добави описание


Преди това, номинираните Гичка и Божидар се изправиха един срещу друг в изключително забавен и отговорен кулинарен дуел. Двамата имаха един час, за да приготвят точно 15 порции, които да бъдат оценени от най-взискателното жури – талантливите дечица от детски хор „Пим Пам“. След дегустацията, оценката бе повече от категорична и Гичка стана победител от дуела.


Победата на Гичка ѝ даде невероятната възможност да изпрати един от своите съотборници в синия отбор и да вземе при червените един от мъжете. Тя избра да постъпи емоционално и изпрати Нина, а Филип се озова в червената кухня. Напрежението от решаващата за седмицата вечерна резервация бе допълнително подсилено и от специалните гости в ресторанта – Стоянка Мутафова, дъщеря ѝ Муки, Христо Мутафчиев и цялото му семейство.

 

Добави описание


След малко несигурен старт, капитаните и на двата отбора успяха да вземат правилните решения и издадоха перфектно всичките си поръчки, а ВИП гостите останаха изключително доволни от вечерята.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Реджеп е големият победител в третия сезон на Hell’s Kitchen България

„Италинското острие“ Реджеп срещу „доброто момче“ Атанас - на финалa на Hell’s Kitchen България

Цветомир, Реджеп и Атанас - в челната тройка за победа в Hell’s Kitchen България

Още един ще си тръгне тази вечер от Hell’s Kitchen България

Недялка напусна Hell’s Kitchen България