Актуално В програмата

Енрике Иглесиас за отношенията с баща си, Курникова и неприличните предложения

Добави коментар

Енрике Иглесиас откровен в „непознатиТЕ“

„Не съм готов още за сватба, но се виждам като баща на едно или на две деца“, признава Енрике Иглесиас пред журналиста Георги Тошев във Флорида по време на снимките на филма „Презареждане“, който тази неделя, 13 март, bTV ще излъчи от 12, 30 часа в поредицата „непознатиТЕ“.

Енрике Иглесиас откровен в „непознатиТЕ“

Един от най-желаните ергени в света покани за първи път български екип в прочутото „Критерия“ студио в Маями, където са записвали Адел, АББА, Боб Марли, Ерик Клептън и други музикални звезди. В студиото е записал някои от златните си хитове и бащата на Енрике – Хулио Иглесиас. Енрике върви по неговите стъпки и прави първите си записи в началото на 90-те години в легендарното студио.

Енрике Иглесиас откровен в „непознатиТЕ“

Как успява да се задържи в шоубизнеса вече толкова години, защо записва първия си албум под прикритие и каква е истината за отношенията с баща му, има ли конкуренция помежду им, ще разберат зрителите на bTV тази неделя. Пред Тошев Енрике Иглесиас е откровен за връзката си с бившата тенис звезда Ана Курникова.

„Не мисля още за брак, но сме заедно. Не е лесно да се живее с мен. Понякога съм труден за издържане, заради това, с което се занимавам, заради начинa, по който мисля. Определено си меня настроенията. Пътувам непрестанно, а когато не пътувам и съм си вкъщи, отново си мисля за работа. За мен музиката не е само професия, тя е част от мен. Тя е с мен 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата“.

Енрике Иглесиас откровен в „непознатиТЕ“

Защо Енрике се влюбва в Ана?

„Това, че е толкова грижовна, любяща, а в същото време е толкова луда, енергична, пълна е с живот“.

Какви други тайни споделя Иглесиас за живота си с тенисистката, как прекарват роментичните си вечери и кои са най-неприличните предложения, които е получавал от почитателки, ще разкаже латино звездата тази неделя от 12, 30 часа по bTV.

Енрике Иглесиас откровен в „непознатиТЕ“

Срещата на Иглесиас с Жоро Тошев е само два месеца преди шоуто „Секс и любов“ да се завърне в зала „Армеец“ поради големия интерес на българската публика. А защо Енрике избира да озаглави последния албум и турнето си „Секс и любов“, вместо „Любов и секс“ и кое е по-важно за него днес – отговорът в „непознатиТЕ“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: НепознатиТЕ , Енрике Иглесиас

На 6 и 7 юни филми в памет на Кристо и Георги Парцалев

Тайните връзки на Рьорих, Дънов и Людмила Живкова в НепознатиТЕ по bTV

„НепознатиТЕ“ се завръщат с 10-ти юбилеен сезон

bTV отбелязва 85-ия рожден ден на голямата Татяна Лолова с филм в „НепознатиТЕ“

Соня Йончева, един от гласовете на 21-и век – две поредни недели в „НепознатиТЕ“