Актуално В програмата

Енджи сгодява Алекс и Дани Петканов във VIP Brother

Добави коментар

Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA, Съквартирантите ще гледат на живо истински любовен сериал.

Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA, Съквартирантите ще гледат на живо истински любовен сериал. Някои от тях ще се радват толкова много на младите влюбени, че ще решат да скрепят връзката им с пръстен, други просто добронамерено ще се забавляват, а трети ще продължават да злословят по адрес на Алекс Богданска.

 

Добави описание

 

Изолацията в най-известната Къща и Съквартирантите в нея определено повлияха на Александра и Даниел да намерят отново пътя един към друг, но тази вечер ще видим как същите тези фактори едновременно ще се опитват да ги сближат още повече и да ги отдалечат отново. Енджи ще бъде особено щастлива от настъпилите промени в отношенията между Алекс и Дани. В изблик на радост, тя ще подари на Богданска пръстен, който да символизира любовта ѝ с Петканов. Красивата ливанка ще обрече двамата млади един на друг и ще признае, че за първи път вижда толкова истинска и искрена любов като тяхната.

 

Добави описание

 

Докато Енджи се радва на младата двойка, Цуни ще продължи със заканите си да разкрие шокиращи факти от миналото на Александра. Тя обаче няма да остави нещата така и лично ще му зададе някои въпроси. Как ще отговори той и ще се превърне ли това в пореден повод за скандали в засега безоблачното небе над Къщата, предстои да разберем.

 

Добави описание

 

По време на живото предаване на VIP Brother снощи, зрителите решиха шоуто завинаги да напусне журналистът Антон Стефанов. Пред Ники Кънчев Тони заяви, че ролята на коментатор е в пъти по-лесна отколкото тази на участник и призна, че играта в крайна сметка го е надиграла.
 

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза