Актуално В програмата

Елизабет се завърна в битката между племената в „Игри на волята: България“

Добави коментар

Настъпи дългоочакваният момент, в който тайната за Отшелника бе разкрита на участниците в третия сезон на „Игри на волята: България“ и Елизабет се завърна триумфално във войната на племената.

Историята на 25-ия таен участник остави без думи двете племена, които не подозираха нито за съществуването му, нито за това, че Симеон пръв е господствал на Плажа на отшелника.

Елизабет изненада всички, когато пристигна на Арената с лодка, тъй като след разкритата мистерия, всички очакваха да се появи Мартин. Тя се завърна като най-силния и най-богатия воин в играта с цели 700 гроша. Без да се колебае, Елизабет избра да се присъедини към Бойците, заради Андрей. Но това не беше всичко – крехкото и силно момиче получи привилегията да плячкоса един воин от Приключенците и да даде един от Бойците, без право това да е участник от бившето й племе.

Текст от potv.bg

Решението на Елизабет отреди Мани да свали червения екип и да облече син, а след размисъл, тя поиска Милена за новото си племе. Сълзи в очите и на двете дами дадоха старт на новия етап в третия сезон на „Игри на волята: България“. Веднага след това започна и териториалната битка, в която Мани и Милена трябваше да дадат всичко от себе си за новия си отбор и да се изправят срещу досегашните си съотборници.

Текст от potv.bg

В многокомпонентната битка Бойците натрупаха голямо предимство още в началния етап на битката, което Приключенците не успяха да наваксат до края на играта. Воините в червени екипи грабнаха победата и ключа от Резиденцията, което определено повдигна духа им.

Текст от potv.bg

Какви ще бъдат настроенията в двете племена след разместването, което Елизабет направи? Кой ще спечели капитанската битка? Неделчо или Симеон ще бъде по-добрият? Каква награда ще избере победителят – облага за себе си или преднина за племето? – разберете утре вечер в 21:00 часа по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята , Игри на волята: България

​Безстрашните грабнаха победата в териториалната битка в "Игри на волята"

Алекса е последното попълнение в племената в “Игри на волята: България”

Супергероите се завърнаха на Дивата река за трети пореден път в “Игри на волята"

Резервите отстраниха Иван Гайтанов от “Игри на волята: България”

Непобедимите с първа победа на териториална битка в “Игри на волята: България”