Актуално Какво ще се случи...

Елена Петрова: Всеки се изправя срещу всеки в "Стъклен дом"

Добави коментар

Елена Петрова: Всеки се изправя срещу всеки в "Стъклен дом", сподели актрисата, която беше гост в "Тази сутрин" по bTV
След едномесечна почивка през юли, от началото на месец август снимките на супер успешния български сериал "Стъклен дом” отново са в ход.

Елена Петрова


"Мисля, че всички успяхме да презаредим, да погледаме малко морето, да се вдъхновим, да започне да ни липсва темпото”
, каза Елена Петрова. Вече презаредени и вдъхновени актьорите от сериала снимат денонощно новите епизоди, които започват да се излъчват в ефира на bTV от септември.

Точната дата, на която сериалът ще поднови излъчването си, и въпросът за честотата на излъчването на епизодите са сред най-коментираните теми сред феновете. "Въпросът за излъчването на "Стъклен дом” зависи от bTV, от ръководството и продуцентите на сериала.  Те много добре знаят колко успешен е този сериал и не случайно той е в bTV. Аз гарантирам, че нито една друга телевизия не може да се справи с този проект така, както се справи bTV”, смята актрисата.

"Засега нямаме капацитет сериалът да върви всеки ден. Просто няма как да стане, защото това не е сапунен сериал. Снима се като кино, имаме изключително много локации, смяна на обстановката, много персонажи и ще е трудно да работим с такова темпо без да изгубим качеството”, обясни Елена Петрова.

А какво предстои в "Стъклен дом”?

Стъклен дом"Ние вече сме доста напред. Сериалът спря точно преди да се завърне Димитър Касабов. Хората тепърва ще видят реакциите, когато той се завръща от Лондон и разбираме, че всъщност не е мъртъв. Започва неговата атака срещу всички и всичко. Започват да се разплитат всички нишки, пъзелът да се подрежда. Много е тежко и за неговия герой, и за нас.

Това кой ще избере Боряна - Димитър или Камен - е държавна тайна, която аз няма да издам.

На преден план при моята героиня ще излязат много призраци от миналото, за които зрителите досега не са знаели. Ще има много равносметки. Ще се види защо тази жена постъпва по този начин, защо е избрала този живот, защо е с този мъж. Всичко, което ѝ се е случило. Защо си е позволила да отвори сърцето си и да приеме една такава любов, която може би за първи път в живота ѝ се случва? Всички тези неща ще излязат.

Ще има и титаничен сблъсък между всички фамилии. В един момент всички ще спорят с всички, ще се опитват да се надвият, да поставят всички карти на масата и да играят много твърдо.


Асен Блатечки се включва като нов персонаж. Това винаги е хубаво, защото и за нас става по-интересно. Не мога да кажа какъв е, защото има още време.”

Елена Петрова сподели, че тя е от актьорите, които искат да знаят предварително какво се случва с техния герой.
"Ние не снимаме хронологично и е хубаво да знаеш какво се случва напред, за да не играеш грешно в тези сцени, които ти предстоят сега. Ако знаеш докъде трябва да стигнеш с героя си, какво ти предстои като срещи с другите герои, тогава можеш да бъдеш доста адекватен.”
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом , Елена Петрова

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

Елена Петрова и Калин Врачански са отново заедно във „Вила Роза”

„Стъклен дом” се завръща по bTV Cinema от 1 юни

Шаки изтезава Камен, прониква в спалнята на Боряна - в „Стъклен дом: Спасението”